Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Floppy007 to netuším. Já jsem to brala jen 9 dní. Začala jsem 3 dny před dovolenou a poslední dni na dovče jsem ho už nebrala. MS přišla 5 dní po vysazení. Kamarádka netuším.
Jinak nemusíš to začít brát týden před dovolenou. Záleží jak dlouho ti trvá MS, aby ti kdyžtak stihla odeznít, než by jsi jela na dovču.
@jary1 6 dní většinou mám MS. No budu spoléhat, že když nasadím 3 dny před dovčou, že to bude v pohodě. Vychází mi to, že poslední dva dny dovči už neberu a vyberu celou krabičku.
A nebo to přijde samo ještě do dovči a budu mít klid úplně
mám 14 dní.
Případně nějaká rada na vyvolání MS? ![]()
Asi žádný lék mi nikdy neudělal tak zle jako norethisteron… použila jsem ho na oddálení menstruace kvůli dovolené. začala jsem brát 2 dny pred odletem - 4 dny před ms. netušila jsem že už druhý den lék udělá takový bordel… celý den a dny po vysazeni jsem se cítila jak jiný člověk, bála jsem se mezi lidma, měla nevydržitelné úzkosti, budění se v noci v panice, deprese, nateklé prsa, bolesti břicha A NEJHOŘŠÍ JE, ŽE JSEM PO NORETHISTERONU PŘED, V A I PO DOBU LETU NEUSTÁLE ZVRACELA A NEŠLO TO ZASTAVIT. doteď je mi zle a vysazuji prášek… ms nebo ne, ale tohle bylo brutální peklo které už nikdy nechci a to zvracím i při ms… snad dopadnete lépe. ![]()