Dotaz na půjčku? ČSOB

11
27.7.16 23:21

Dotaz na půjčku? ČSOB

Dobry večer, prosím chci se poptat na trochu pomotanou maličkost.. Dnes byl přítel žádat o půjčku ve výši 200 000 u banky ČSOB která mu vycházela.. Akorát mu tam najela maličkost která to nakonec zamítla. Přítel v 5 měsíci vzal Provident ve výši 12000, kterou platime, ale paní která si chodí pro splatky, si chodí podle sebe jak se to hodí ji..už jsme to řešili a pokaždé říkala ze u ni není problém. Akorát že to už je v registru.. Je to u providentu bez dluhu..ale platilo se pry pozdě a tudíž nám to zamitly.. Samozřejmě se to bude řešit s paní z Providentu ale chci se právě poptat jestli neznáte nějakou vetsi půjčku která by tento problém pochopila nebo neresila.. Prosim jen pomocne odpovedi nejake trapne otazky nebo poucovani..o to nestojim :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
28.7.16 01:00

@Veruška25 píšu názor, který nechceš slyšet. Máte potíže s tím splatit za půl roku 12t, nikdo rozumný vám nepůjčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.7.16 03:43

Pokud mate nekde neco puceneho, tak banka kouka jak to splacite… takze i pokud byla vase jedina chyba vyber spatny zensky od providentu, mate nejspis smulu, pro pozdni placeni nemaj banky moc pochopeni a na duvody se neptaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.7.16 08:14

Provident se nedá splácet na účet? Že někdo chodí pozdě pro splátky (pokud se to nedá posílat), tak to máte řešit po 1. problému, protože tohle je cesta, jak vás dostat do průseru. A evidentně to není teorie. A jestli vám stačí říct, že nevadí, když pozdě splácíte a vy to neřešíte, tak co s vámi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.16 12:00

Nikdo neřekl ze mám problém s placením.. To se platí řádně..ale pozdě. V nás problém nebyl ale dnes jsme to teda pani vysvětlili co nám udělala za problém a sama se omluvila a postará se o to aby se to unich spravilo..takze díky za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.16 12:13

Tam šlo jen o to ze splatky byly domluvne do 15 dne v mesici..paní pak v klidu zavolala ze si přijde ráno 16.nebo 17 a tohle je ten problém. Nikdo se nam nedal vědět ze je to problém, pani vždy přišla s úsměvem a necekla ani slovo ze je něco špatně. Bohužel se dnes dosmala.. Nikdo neříká ze mám dluhy a chystá se na me exekuce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.7.16 13:54

V registrech bude to pozdní splácení stejně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 14:05
@Veruška25 píše:
Tam šlo jen o to ze splatky byly domluvne do 15 dne v mesici..paní pak v klidu zavolala ze si přijde ráno 16.nebo 17 a tohle je ten problém. Nikdo se nam nedal vědět ze je to problém, pani vždy přišla s úsměvem a necekla ani slovo ze je něco špatně. Bohužel se dnes dosmala.. Nikdo neříká ze mám dluhy a chystá se na me exekuce :D

@Ivan PPZ

nesmysl aby provident dal do registru někoho kdo místo v pátek 15tého zaplatí v pondělí 18tého. Pokud jste v registru ona to do pořádku moc nedá a rozhodně né ze dne na den.

Je to dost divné toto. Pokud se tak skutečně stalo, že Vás provident dal na registry pro den pozdního splácení, tak se to řeší s manažerem a vedením oficiálně. Protože jediná možnost je tam že by ona zapřela ty splátky a peníze třeba použila aby ona sama vyšla do výplaty a pak je tam dodala. I tak je to divné. provident nedá do registrů někoho kdo platí.

Budto nám neříkáte všechno jak bylo nebo je někde jiný problémů.

Každopádně v bankovním sektoru Vám nikdo nedá. Jedině zkusit P2P pujčky jako bankerat a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
28.7.16 15:11

@Zahradnice Roku já slyšela, že nejdůležitější je první splátka, pokud někdo zaplatí i den po termínu, může se mu stát, že bude vedený jako nespolehlivý. Upozorňovali nás na to v obchodě už několikrát (u zboží na splátky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 16:06
@vokishka píše:
@Zahradnice Roku já slyšela, že nejdůležitější je první splátka, pokud někdo zaplatí i den po termínu, může se mu stát, že bude vedený jako nespolehlivý. Upozorňovali nás na to v obchodě už několikrát (u zboží na splátky).

slyšela to je takový no…někdo zase říká 3 splátky, ale provident rozhodně nikoho nedává kvuli pozdnímu zaplacení o den, zvlášt když to účtují ten týden další jako všechny takové firmy, takže ani 6 dní nehraje roli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
28.7.16 18:53

Já neřeším, jestli se tam někdo dostane po 1 dni opoždění. Jen jsem psal, že pokud je to v registru vidět, že to jen tak nezmizí, i kdyby nějaká zprostředkovatelka slibovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.16 09:51
@Ivan PPZ píše:
Já neřeším, jestli se tam někdo dostane po 1 dni opoždění. Jen jsem psal, že pokud je to v registru vidět, že to jen tak nezmizí, i kdyby nějaká zprostředkovatelka slibovala.

však to jsem psala taky, že s tím paní providentačka nic nenadělaá ze dne na dden. Ale spíš by mě trápilo jak je možné že v registru jsem. Takto provident nepostupuje. Proto se domnívám, že nám paní říká polovinu a nebo, že došlo k pochybení oz a spíš bych to řešila oficiálně s vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel