Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Kronny444 Co se děje v ČR je naprosto v pořádku. Kdo neplatí ať trpí… Taky mi pár lidí dluží za nájem a snažím se, aby je to stálo co nejvíc a měli co největší problémy. Dlužník co nesplací je snad ta nejsprostší věc na světě.
@Rosomacka987 píše:
@Kronny444 Co se děje v ČR je naprosto v pořádku. Kdo neplatí ať trpí… Taky mi pár lidí dluží za nájem a snažím se, aby je to stálo co nejvíc a měli co největší problémy. Dlužník co nesplací je snad ta nejsprostší věc na světě.
Tak to nějaké trpění není… Buď insolvence nebo práce za hranicema. Pokud ti dluží více lidí za nájem, tak máš špatný byznysplán a neumíš eliminovat rizika, pak si trochu „trpění“ prostě sama zasloužíš ![]()
@Rosomacka987 píše: Český exekutor může požádat o výpis z registru v Německu a také to někteří dělají. Zkušenost mám, bejvalej co mi neplatil alimenty na to dojel. Je to tak správně…
Promiň, ale to je velká nepravda. Český exekutor za hranicema nemůže vůbec nic a nic dělat nebude. Jistě nám tu vyvrátíš tím, že tu ze spisu naskenuješ takový dokument (samozřejmě anonymizovaný), pokud teda existuje ![]()
@Panstall píše:
Ja uz to mam v bance predschvalene stačí tam zajet podepsat smlouvu a peníze mi pošlou na účet ale ještě mi tu nikdo neřekl jestli to české úřady zjistí!!!
Prosím bez těch vykřičníků, když nás žádáš o radu (vlastně po nás něco chceš), děkuji ![]()
Ne v ČR nikdo nic nezjistí a ani nemá jak. Talže můžeš být v klidu. Je to naopak správný krok a v Německu si vybuduješ dobrou historii pro banky ![]()