Má přítel něco s kolegyní z práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1515
21.3.17 13:32
@Anonymní píše:
No rikal ze ji vsichni rikaj Lilly kdyz sem se nastvala a zeptala se jestli s ni neco ma.

Takže ji bránil? :think: To není dobré.. kdyby mu byla lhostejná, tak to neřeší… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.3.17 13:32
@Anonymní píše:
No rikal ze ji vsichni rikaj Lilly kdyz sem se nastvala a zeptala se jestli s ni neco ma.

A to když řekne doma nějaké Monice Monča, tak taky hned na něj udeříš, jestli s ní nespí?
Jestli jo, tak bych se nedivila, kdyby s nima spát začal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.3.17 13:33

Tvoje problémy bych fakt chtěla :roll:. Jasně, že jí díky zdrobnělině jména miluje, mají naplánováno 10 dětí, chaloupku u lesa a roztomilé štěňátko… Chudák chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
21.3.17 13:33
@Paola21 píše:
A to když řekne doma nějaké Monice Monča, tak taky hned na něj udeříš, jestli s ní nespí?
Jestli jo, tak bych se nedivila, kdyby s nima spát začal

Tak určitě, že s těma holkama něxco má!
Jak jinak by znal jejich jména? A ještě zdrobnělé! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
21.3.17 13:34

Myslím si, že jí v práci budou tak oslovovat všichni, protože to zní líp, rozhodně bych z toho nedělala kovbojku. Měla bys zapracovat na svém sebevědomí, nepřijde mi v pořádku řešit takovou maličkost, jako je oslovení kolegyně z práce. Zkus se nad sebou trochu zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.3.17 13:34

Chudák přítel. Jen aby tohle vydržel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
21.3.17 13:36

Nemusí to znamenat, že s ní něco má, ale pravděpodobně by chtěl. Stav se za ním v práci a vymez si teritorium. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.3.17 13:36

Tak když se zamyslím, tak „Liliano kuř“ zní fakt trapně. Takže proto nejspíš Lilly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.3.17 13:41

1. Prestan mu davat takove de*lni ukoly, jako je vyjmenovavani kolegyn
2. Nejspis to bud zmatlal, nebo ji tak treba rikaji vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.3.17 13:42
@Anonymní píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

http://www.bohnice.cz/krizova-pomoc/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
21.3.17 13:43

Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.17 13:44

Můj kolega v práci mi zásadně říká Terezko..myslíš že spolu něco máme??? :lol: :lol:
anonymní Tereza

• Citovat
  • Upravit
5468
21.3.17 13:46

Anonymní zakladatelko - pokud jí řekl zrobnělinou, tak s ní na milion % spí a co je na tom nejhorší, že je to pěkná běhna, protože jí tak říkají všichni v práci, takže i všichni v práci s ní spí. A pokud jí tak říkají v práci dokonce i holky, musí to být určitě bisexuálky nebo lesby - jinak to nevidím :think: :nevim:
No nezávidím ti - nic horšího tě prostě nemohlo potkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.17 13:46
@Anonymní píše:

mojí kolegyni v práci jsem říkala Olinko a nespala jsem s ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.3.17 13:47
@Spokojení píše:
Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.

No vidíš to mě nenapadlo, mě taky říkají všichni v práci i v okolí Klárko, že bych měla tolik obdivovatelů z řad obou pohlaví :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí