Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No rikal ze ji vsichni rikaj Lilly kdyz sem se nastvala a zeptala se jestli s ni neco ma.
Takže ji bránil?
To není dobré.. kdyby mu byla lhostejná, tak to neřeší… ![]()
@Anonymní píše:
No rikal ze ji vsichni rikaj Lilly kdyz sem se nastvala a zeptala se jestli s ni neco ma.
A to když řekne doma nějaké Monice Monča, tak taky hned na něj udeříš, jestli s ní nespí?
Jestli jo, tak bych se nedivila, kdyby s nima spát začal
Tvoje problémy bych fakt chtěla
. Jasně, že jí díky zdrobnělině jména miluje, mají naplánováno 10 dětí, chaloupku u lesa a roztomilé štěňátko… Chudák chlap…
@Paola21 píše:
A to když řekne doma nějaké Monice Monča, tak taky hned na něj udeříš, jestli s ní nespí?
Jestli jo, tak bych se nedivila, kdyby s nima spát začal
Tak určitě, že s těma holkama něxco má!
Jak jinak by znal jejich jména? A ještě zdrobnělé! ![]()
Myslím si, že jí v práci budou tak oslovovat všichni, protože to zní líp, rozhodně bych z toho nedělala kovbojku. Měla bys zapracovat na svém sebevědomí, nepřijde mi v pořádku řešit takovou maličkost, jako je oslovení kolegyně z práce. Zkus se nad sebou trochu zamyslet.
Nemusí to znamenat, že s ní něco má, ale pravděpodobně by chtěl. Stav se za ním v práci a vymez si teritorium. ![]()
Tak když se zamyslím, tak „Liliano kuř“ zní fakt trapně. Takže proto nejspíš Lilly ![]()
1. Prestan mu davat takove de*lni ukoly, jako je vyjmenovavani kolegyn
2. Nejspis to bud zmatlal, nebo ji tak treba rikaji vsichni
@Anonymní píše:
Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.
Můj kolega v práci mi zásadně říká Terezko..myslíš že spolu něco máme???
![]()
anonymní Tereza
Anonymní zakladatelko - pokud jí řekl zrobnělinou, tak s ní na milion % spí a co je na tom nejhorší, že je to pěkná běhna, protože jí tak říkají všichni v práci, takže i všichni v práci s ní spí. A pokud jí tak říkají v práci dokonce i holky, musí to být určitě bisexuálky nebo lesby - jinak to nevidím
![]()
No nezávidím ti - nic horšího tě prostě nemohlo potkat ![]()
@Anonymní píše:
mojí kolegyni v práci jsem říkala Olinko a nespala jsem s ní ![]()
@Spokojení píše:
Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.
No vidíš to mě nenapadlo, mě taky říkají všichni v práci i v okolí Klárko, že bych měla tolik obdivovatelů z řad obou pohlaví
![]()