Má přítel něco s kolegyní z práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
21.3.17 13:55
@Anonymní píše:
Lip poznali? No nevim, kdyz jsem se ho ptala jestli s ni neco ma tak mi rekl ze krome pracovnich veci se s ni nikde nebavi.

Třeba se s ní baví i o běžných nepracovních věcech. Třeba si rozumí na kamarádské úrovni. Ale tobě to nepřizná, když se chováš jako stíhačka, to dá rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.3.17 13:56
@Anonymní píše:
Lip poznali? No nevim, kdyz jsem se ho ptala jestli s ni neco ma tak mi rekl ze krome pracovnich veci se s ni nikde nebavi.

Tak i jen pracovní kolegové si neříkají jen základním tvarem jména. Mám také kolegyni, jmenuje se Pavla, říkám jí Pája, Pavča..kolegům zase Míro, Kájo..a nic s nima nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.3.17 13:58

Tobě je vážně 31 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
21.3.17 14:00
@ka2ka píše: :lol: nebo to znamená že je tak blbej že si ani nepamatuje s kým pracuje
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.3.17 14:01

Anonymní zakladatelko…promiň, ale jsi opravdu tak blbá?? Všichni si tu z tebe dělají srandu…najdi si na netu, co znamená slovo ironie, třeba ti pomůže pochopit co znamenají zdejší odpovědi na tvou hloupou otázku…vzpamatuj se a nech svého chlapa dýchat…ty si snad nikdy nikomu neřekla zdrobněle? Máš snad pocit, že zdrobnělé pojmenování (nebo i přezdívka) zákonitě znamenají, že tě chlap podvádí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
21.3.17 14:02
@Anonymní píše:
31. Vim ze mam asi psychicke problemy ale proste me tohle ted trapi.

Nepřehodilas číslice?
Nemá to být 13? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
21.3.17 14:02
@Anonymní píše:
31. Vim ze mam asi psychicke problemy ale proste me tohle ted trapi.

Jestli te trapi takova blbost, tak budes asi brzy zase singl, protoze takovy vyslechy nesnese zadny chlap a ty neprimerene zarlis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
21.3.17 14:03

Všichni chlapi, který znám, mi říkaj „Míšo“ a ne „Michaelo“. Takže podle Tvé logiky, kukám s téměř polovinou mužské populace našeho města. :dance: Ještě, že jsme malé město. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662

A já kolegovi říkala miláčku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
@Anonymní píše:
Tak ted nevim ktere prispevky jsou mysleny vazne a ktere ne. Me to proste trapi, ale chapu ze vas to asi pobavilo.

Většina příspěvků je ironická, páč žárlit na kolegyni muže, protože jí říká zdrobnělinou, opravdu není normální. Musíš mít hooodně nízké sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
21.3.17 14:05
@ka2ka píše:
A já kolegovi říkala miláčku :think:

Já mám zas spoustu kamarádů, kterým říkám „zlato“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
21.3.17 14:06

Včera přítel telefonoval s nějakou holkou a na konci rozhovoru jí řekl pa.(mě říká jenom čus a čau ) taky sem znejistela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
21.3.17 14:08
@Anonymní píše:
AhojPtala jsem se meho pritele jake ma v praci zeny a jak se jmenuji. Vim ze jedna z nich se jmenuje Lilia. A on zacal vyjmenovavat jmena, a misto „lilia“ rekl „lilly“. To zni dost nezne, lilly, nemyslite? Myslite ze to znamena ze s ni neco ma?

Pockej, ale ted vážně. Je to sranda, ze jo? :D Tohle si doopravdy nekdo myslet snad ani nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
21.3.17 14:14
@Anonymní píše:
Jenze predtim o ni mluvil jako o Liliane a najednou Lilly. A ze ji tak rikaj vsichni. tak proc predtim rikal Lilia?

Ještě jednou, běž se léčit, to není normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
21.3.17 14:17

Hele, ale fakt v tom nemusi nic byt. Drtiva vetsina lidi se at uz v praci nebo doma oslovuje zkracenou verzi jmena, prezdivkou a podobne. Treba se s ni o necem bavil, rekl ji u toho Lilio…a ona mu rekla, ze je proste Lilly protoze to preferuje vic. Nic vic bych v tom fakt nehledala. Nic to neznamena, klid :kytka:

PS.: jestli pritele takhle dusis normalne, zacni s tim opravdu neco delat, nereagujes normalne, tohle je nejlepsi cesta ho od sebe odehnat. A to předpokládám nechces.

Příspěvek upraven 21.03.17 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria