Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
AhojPtala jsem se meho pritele jake ma v praci zeny a jak se jmenuji. Vim ze jedna z nich se jmenuje Lilia. A on zacal vyjmenovavat jmena, a misto „lilia“ rekl „lilly“. To zni dost nezne, lilly, nemyslite? Myslite ze to znamena ze s ni neco ma?
Tak manžel má v práci kolegyně Janu a Pavlu, tam jsem klidná… ale kolega je Jirka???
![]()
Celej den jsem v práci přemýšlela co by mě vedlo k tomu uhodit na manžela aby mi vyklopil jména všech kolegyň, ale nedopracovala jsem se k ničemu. Asi to bude tím, že má jen kolegy. Ale musí to být orgie, vzhledem k tomu, že Antonínovi oba říkáme Tondo, Tomášovi Tome a tak dál. Jen si z toho nic nepamatuju a manžel prý taky ne. No není to škoda?
Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“ ![]()
Včera mi partner řekl mým jménem bez zdrobněliny. To ted jako se mnou už nebude chtít spat???
![]()
@Kakika píše:
Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“
Nebylo by lepší pan Buben?
@SlecnaSally píše:
Včera mi partner řekl mým jménem bez zdrobněliny. To ted jako se mnou už nebude chtít spat???![]()
![]()
![]()
Já myslím že to už je konec. Není zdrobnělina, není nic ![]()
Tak to tedy já podle všeho (tedy logiky zakladatelky) spím minimálně s půlkou firmy a (kupodivu
) většina firmy se mnou
A ani o tom nevíme
A je jedno, jestli chlap nebo ženská - u nás je to každý s každým pěkně
Jejej
a v sauně si taky říkáme zdrobněle
… úplná Sodoma Gomora
![]()
@Anonymní píše:
AhojPtala jsem se meho pritele jake ma v praci zeny a jak se jmenuji. Vim ze jedna z nich se jmenuje Lilia. A on zacal vyjmenovavat jmena, a misto „lilia“ rekl „lilly“. To zni dost nezne, lilly, nemyslite? Myslite ze to znamena ze s ni neco ma?
jestli jednou váš vztah nedopadne, tak to nebude kvůli Lilianě či Lilly, ale kvůli tvé podezřívavosti. To si taková často?
@bartsch píše:
Tak to tedy já podle všeho (tedy logiky zakladatelky) spím minimálně s půlkou firmy a (kupodivu![]()
) většina firmy se mnou
A ani o tom nevíme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A je jedno, jestli chlap nebo ženská - u nás je to každý s každým pěkně
Jejej
a v sauně si taky říkáme zdrobněle
… úplná Sodoma Gomora
![]()
![]()
I v sauně?
I ty jedna, že se nestydíš.
![]()
Asi bych měla partnera taky proklepnout - s chlapama v práci je to samá zdrobnělina a jeden mu dokonce píše i o víkendech a přítel se u toho směje do telefonu. Určitě to spolu táhnou - že se nestyděj ![]()
@Spokojení píše:
Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.
@Kakika píše:
Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“