Má přítel něco s kolegyní z práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
21.3.17 19:32
@Anonymní píše:
AhojPtala jsem se meho pritele jake ma v praci zeny a jak se jmenuji. Vim ze jedna z nich se jmenuje Lilia. A on zacal vyjmenovavat jmena, a misto „lilia“ rekl „lilly“. To zni dost nezne, lilly, nemyslite? Myslite ze to znamena ze s ni neco ma?
:mrgreen: :mrgreen: jo, pořád s ní vyš***kává.. twl.. taky kolegovi neříkám Ladislave, ale Ládíku :mrgreen: a pod..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
21.3.17 21:05

Tak manžel má v práci kolegyně Janu a Pavlu, tam jsem klidná… ale kolega je Jirka??? :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
21.3.17 21:12

@Michelle_M Na toho kolegu bych si teda posvítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
22.3.17 00:01

Celej den jsem v práci přemýšlela co by mě vedlo k tomu uhodit na manžela aby mi vyklopil jména všech kolegyň, ale nedopracovala jsem se k ničemu. Asi to bude tím, že má jen kolegy. Ale musí to být orgie, vzhledem k tomu, že Antonínovi oba říkáme Tondo, Tomášovi Tome a tak dál. Jen si z toho nic nepamatuju a manžel prý taky ne. No není to škoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.3.17 07:03

Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.3.17 08:49

Včera mi partner řekl mým jménem bez zdrobněliny. To ted jako se mnou už nebude chtít spat??? 8o 8o :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
22.3.17 08:50
@Kakika píše:
Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“ :think:

Nebylo by lepší pan Buben?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
22.3.17 08:51
@SlecnaSally píše:
Včera mi partner řekl mým jménem bez zdrobněliny. To ted jako se mnou už nebude chtít spat??? 8o 8o :,( :,(

Já myslím že to už je konec. Není zdrobnělina, není nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.3.17 10:08

Tak to tedy já podle všeho (tedy logiky zakladatelky) spím minimálně s půlkou firmy a (kupodivu 8o :nevim: ) většina firmy se mnou :mrgreen: A ani o tom nevíme :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :lol: :mrgreen: A je jedno, jestli chlap nebo ženská - u nás je to každý s každým pěkně :jazyk: Jejej 8o a v sauně si taky říkáme zdrobněle 8o… úplná Sodoma Gomora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.3.17 10:18
@Anonymní píše:
AhojPtala jsem se meho pritele jake ma v praci zeny a jak se jmenuji. Vim ze jedna z nich se jmenuje Lilia. A on zacal vyjmenovavat jmena, a misto „lilia“ rekl „lilly“. To zni dost nezne, lilly, nemyslite? Myslite ze to znamena ze s ni neco ma?

jestli jednou váš vztah nedopadne, tak to nebude kvůli Lilianě či Lilly, ale kvůli tvé podezřívavosti. To si taková často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.3.17 11:18
@bartsch píše:
Tak to tedy já podle všeho (tedy logiky zakladatelky) spím minimálně s půlkou firmy a (kupodivu 8o :nevim: ) většina firmy se mnou :mrgreen: A ani o tom nevíme :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :lol: :mrgreen: A je jedno, jestli chlap nebo ženská - u nás je to každý s každým pěkně :jazyk: Jejej 8o a v sauně si taky říkáme zdrobněle 8o… úplná Sodoma Gomora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I v sauně? 8o I ty jedna, že se nestydíš. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.3.17 11:31

@Macik.S Tam jde veškerý stud stranou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.3.17 15:49

Asi bych měla partnera taky proklepnout - s chlapama v práci je to samá zdrobnělina a jeden mu dokonce píše i o víkendech a přítel se u toho směje do telefonu. Určitě to spolu táhnou - že se nestyděj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.3.17 17:40
@Spokojení píše:
Sakra zacinam se bat. mistrova mi v praci misto hano rika hani. bojim se ze bude lesba a jede po me.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.3.17 17:42
@Kakika píše:
Děkuji za podnětnou diskuzi. Kdyby se náhodou manžel z nějakého (mně neznámého) důvodu zeptal na kolegy v práci, tak vím, že mám říkat: „pan Novák, pan Novotný…jo a máme tu pana Bubeníčka, tak pro jistotu budu hlásit pan Bubeník“ :think:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria