Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sakra. Přítel o svých kolegyních doma mluví jako o Monče a o Růžence
No, to jsem v háji. ![]()
Snad je to myšlené jako vtip. Jestli ne, tak nejsi v pořádku. ![]()
@Macik.S A to jsi před něj ještě nehodila rozvodové papíry, když to rozjíždí rovnou se dvěma?
![]()
@Lekninka91 píše:
@Macik.S A to jsi před něj ještě nehodila rozvodové papíry, když to rozjíždí rovnou se dvěma?![]()
![]()
![]()
![]()
Noo neboj, už se na něj chystám
![]()
„Vyjmenuj mi kolegyně v práci“.
a tu zdrobnělinu už nekomentuju. Chudák chlap…ty musíš mít extrémně malý sebevědomí. Jestli tě to trápí, vyhledej psychologa, vážně.
Zrovna tak ja mluvim o svych kolegach a zaroven kamaradech pred pritelem zdrobnele, jako treba „Misa mi rikal..“ nebo „Boban, Bobanek“ (jmenuje se Robert a rikame mu Boban), „Tom mel dneska den..“Atd a v zivote by me nenapadlo ze by druha strana mohla premyslet hned takhle
navic on je i zna..takze to hned znamena ze s Misou asi spim, s Tomem chodim na kafe atd..aha
![]()
Jeeeeeezismarjaaaa
![]()
Ajajaj..manžel má v práci paní Jarušku. Leze mi do zelí 60ti letá paní před důchodem ![]()
No hele na nic necekej a jdi slecne Lily vyskubat vlasy…
a chlapovi dej kufry za dvere
![]()
Manžel má v práci kolegu Radečka, a syn říká šéfovi Myšáku:)
Jasný že s ní neco má, mě všichni v práci říkají Kačí a když je manžel v práci, tak je tu skoro každý den jiný kolega ![]()
@Anonymní píše:
To fakt myslis ze se mam teda bat?
Ne, já jsem jenom trollila. A trollila bych dál. Teď tu ale čtu, že už je ti 31, a nějak mě na trollení přešla chuť. Máš vážný problém se sebevědomím.
Neeee
.Kvůli vám jsem si poprskala monitor. ![]()
Zakladatelko, jestli nejsi troll, tak máš vážný problém, a měla by jsi vyhledat odbornou pomoc. ![]()
Mě řekl včera jeden klient, že jsem Anděl, kolegyně mi řekla Zlatíčko, a kamarádka mi volala, a řekla mi Beruško. Teď v tom mám pěkný bordel.
![]()
Jak si to mám teď vysvětlit?? ![]()
To je zase diskuse
Mému manželovi v práci všichni říkají Ludánku, tak přemýšlím, jestli se mi kurví se ženskýma a nebo chlapama
No co je horší? Že on někomu…a nebo někdo jemu ![]()
To si fakt neděláš srandu??
Co je na tom, tak jí neříká Lilia ale Lily jako asi každý, ne? Můj manžel taky dělá v práci s Miroslavou a říká jí Mirka
![]()
@Anonymní píše:
Lip poznali? No nevim, kdyz jsem se ho ptala jestli s ni neco ma tak mi rekl ze krome pracovnich veci se s ni nikde nebavi.
Všichni jí tak říkají. A on jedinej zůstane o formálního oslovení.. Tak asi není blázen a říkají normálně, tak jak všichni..