Má přítel něco s kolegyní z práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
21.3.17 14:22

Sakra. Přítel o svých kolegyních doma mluví jako o Monče a o Růžence 8o No, to jsem v háji. :zed:
Snad je to myšlené jako vtip. Jestli ne, tak nejsi v pořádku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
21.3.17 14:23

@Macik.S A to jsi před něj ještě nehodila rozvodové papíry, když to rozjíždí rovnou se dvěma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.3.17 14:25
@Lekninka91 píše:
@Macik.S A to jsi před něj ještě nehodila rozvodové papíry, když to rozjíždí rovnou se dvěma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noo neboj, už se na něj chystám :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.3.17 14:25

„Vyjmenuj mi kolegyně v práci“. 8o a tu zdrobnělinu už nekomentuju. Chudák chlap…ty musíš mít extrémně malý sebevědomí. Jestli tě to trápí, vyhledej psychologa, vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
21.3.17 14:50

Zrovna tak ja mluvim o svych kolegach a zaroven kamaradech pred pritelem zdrobnele, jako treba „Misa mi rikal..“ nebo „Boban, Bobanek“ (jmenuje se Robert a rikame mu Boban), „Tom mel dneska den..“Atd a v zivote by me nenapadlo ze by druha strana mohla premyslet hned takhle 8o navic on je i zna..takze to hned znamena ze s Misou asi spim, s Tomem chodim na kafe atd..aha :think: :think:
Jeeeeeezismarjaaaa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
21.3.17 14:51

Ajajaj..manžel má v práci paní Jarušku. Leze mi do zelí 60ti letá paní před důchodem :oops:

• Citovat
  • Upravit
2473
21.3.17 14:53

No hele na nic necekej a jdi slecne Lily vyskubat vlasy… :mrgreen: a chlapovi dej kufry za dvere :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.3.17 14:55

Manžel má v práci kolegu Radečka, a syn říká šéfovi Myšáku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
21.3.17 15:03

Jasný že s ní neco má, mě všichni v práci říkají Kačí a když je manžel v práci, tak je tu skoro každý den jiný kolega :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2112
21.3.17 15:21
@Anonymní píše:
To fakt myslis ze se mam teda bat?

Ne, já jsem jenom trollila. A trollila bych dál. Teď tu ale čtu, že už je ti 31, a nějak mě na trollení přešla chuť. Máš vážný problém se sebevědomím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.3.17 16:12

Neeee :mrgreen:.Kvůli vám jsem si poprskala monitor. :mrgreen:
Zakladatelko, jestli nejsi troll, tak máš vážný problém, a měla by jsi vyhledat odbornou pomoc. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.17 16:20

Mě řekl včera jeden klient, že jsem Anděl, kolegyně mi řekla Zlatíčko, a kamarádka mi volala, a řekla mi Beruško. Teď v tom mám pěkný bordel. 8o :dance:
Jak si to mám teď vysvětlit?? 8o

• Citovat
  • Upravit
9025
21.3.17 16:55

To je zase diskuse :mrgreen: Mému manželovi v práci všichni říkají Ludánku, tak přemýšlím, jestli se mi kurví se ženskýma a nebo chlapama :think: No co je horší? Že on někomu…a nebo někdo jemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
21.3.17 17:04

To si fakt neděláš srandu?? :-D Co je na tom, tak jí neříká Lilia ale Lily jako asi každý, ne? Můj manžel taky dělá v práci s Miroslavou a říká jí Mirka :think: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
21.3.17 17:10
@Anonymní píše:
Lip poznali? No nevim, kdyz jsem se ho ptala jestli s ni neco ma tak mi rekl ze krome pracovnich veci se s ni nikde nebavi.

Všichni jí tak říkají. A on jedinej zůstane o formálního oslovení.. Tak asi není blázen a říkají normálně, tak jak všichni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí