Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@sque píše:
Toto je smutne, ale bohuzel mne to neprekvapuje.
a to nemluvím o tom, že šlo o NEOPRÁVNĚNOU exekuci ![]()
Nam bylo pricteno k udajnemu dluhu pouze 500 kc pro exekutora. Samotnou mne prekvapilo, ze je to tak malo.
Je pravda, ze se v tom absolutne neorientuju a doufam, ze se s exekuci uz nikdy nesetkam.
@Mar__tanka1983 píše:
a to nemluvím o tom, že šlo o NEOPRÁVNĚNOU exekuci
U nas to bylo podobne. Bohuzel se mi podarilo dolozit pouze cast dokladu o zaplaceni, takze druhou cast jsem musela doplatit.
Ale vyresene to bylo skutecne prekvapive strasne rychle.
Jeste by me zajimalo, jak dohledam v registru dluzniku, jestli tam ma manzel nejaky zapis. Nemam tuseni, jak to mam udelat.
Jinak se omlouvam ze tu prezdivku, ale nechtela jsem to psat prihlasena, aby mne kazdy hned poznal.
@Mar__tanka1983 Co já vím tak ten dluh nebyl tak velký… Zůstalo tam někde něco viset z bývalýho paušálu u Eurotelu, pár kaček.. Jenže ona celé ty roky nepracovala a účet žádný ani neměla… až teď poslední 3-4měs dělá a má účet tak jí na to prý skočili… Třeba kecá i v tomto to já opravdu netuším, právě jsem jí volala ohledně toho rodného listu, že ho na to vůbec nepotřebuje tak mi řekla, že ráno skočí na banku a řekne jim to
Holky já fakt nevím, ráda bych na ní uhodila, že kecá, ale vlastně nevím jak a co bych jí měla říct když nic z toho nevím 100%
Vím, že už kecala v tom, že mi tvrdila, že na bance tady u nás na malém městě měli pobočku v úterý zavřenou. Jenže jsem zjistila, že pobočka je zavřená každý čtvrtek a né úterý
![]()
A to za cele ty roky nemela zadny jiny prijem? Exekutor muze zabavit penize i jinak nez blokaci uctu. To by jinak bylo strasne snadne se zbavit exekuce a nezaplatit. Me cim dal tim vic prijde, ze keca.
@sque píše:
A to za cele ty roky nemela zadny jiny prijem? Exekutor muze zabavit penize i jinak nez blokaci uctu. To by jinak bylo strasne snadne se zbavit exekuce a nezaplatit. Me cim dal tim vic prijde, ze keca.
Neměla, byla doma co já vím nebrala ani žádné přídavky ani příspěvky… Když už někdy dělala tak načerno, trvalé bydliště snad za 15let co jí znám ani nevím kde má
a poslední dva roky seděla ve vězení tam sice dělala, ale peníze co jí brali z platu šly na pobyt a alimenty ![]()