Dotazník o zavádění příkrmů do stravy kojence
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adela.sedlackova píše:
@Popokatepetla Dobře, dobře. Kritiku snáším dobře, ale prosím, trochu se zamyslete než něco napíšete. Jsem jen studentka a vyplnění dotazníku bylo na vaší svobodné volbě. Tradiční jídla - myšleno např. mrkvové pyré, jablečné pyré a základní suroviny české kuchyně. Moderní a trendy - myšleno co se v dnešní době objevuje na soc. sítích, takže např. avokádo, mango.. později třeba tofu, čekankový sirup atd.
To nesmíš dávat na emimino, tady tě sežerou za živa 😁. Za mě máš vyplněno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adela.sedlackova píše:
@Popokatepetla Dobře, dobře. Kritiku snáším dobře, ale prosím, trochu se zamyslete než něco napíšete. Jsem jen studentka a vyplnění dotazníku bylo na vaší svobodné volbě. Tradiční jídla - myšleno např. mrkvové pyré, jablečné pyré a základní suroviny české kuchyně. Moderní a trendy - myšleno co se v dnešní době objevuje na soc. sítích, takže např. avokádo, mango.. později třeba tofu, čekankový sirup atd.
Ale já to nemyslela zle, jako nějaké rýpání
já si opravdu u otázky nebyla jistá, na co se mně ptáš. Možná by stálo za to to u otázky dopsat, protože zadání se mi zdá být fakt nejednoznačné. Ono totiž tradiční se v Čr dá brát i to, že naší generaci se jako dětem rodiče nebáli dát ve 3/4 roce tu svíčkovou, lipánka a párek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha, bude obhajovat neakademický titul na VOŠ, ne docenturu nebo profesuru ![]()
A teoretickou část jste nečetly, ta musí sedět s praktickou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit