Kaše pro 7,5 měsíční miminko, které trpí na nadýmání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kaše pro 7,5 měsíční miminko
Ahojte, mám 7,5 měsíčního syna, který má od narození potíže s bříškem, nejdříve koliky, teď je to lepší, ale stále ho někdy pobolíva, hodně prdí.. Už papá hezky masozeleninu, ovoce, přidala jsem rýžovou kaši, ale chtěla bych skusit i jinou na prostřídání, nejlépe bezlepkovou, prosím poraďte která by byla lepší vzhledem k potížím s bříškem- jahlová nebo kukuřiční? Kukuřice se celkem bojím…Jáhly už může?
Lepek zavádím postupně, zatím se obávam dát plnou porci lepkové kaše..nebo jaké máte zkušenosti? Rozmýšlím, že bych pak skusila ovesnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žádnou… kaše není nic co potřebuje. Jen zaplacnou žaludek. Když už potom někdy kolem 10-11m bych dávala ovesné, rýžové, jahlove…domácí ne kupované, ochucené ovoce. V tomto věku mu stačí ovoce, a masozeleninove příkrmy a mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem mu davala kase od nominal - maji strasne moc druhu, delala jsem je ve vode a do toho pridala nastrouhané jablicko, banan nebo jakekoliv jine ovoce a problemy potom nemel a to na bolesti briska hodne trpel, ale kazde dite je uplne jine🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit