Může být osmiměsíční dítě vybíravé?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Může být osmiměsíční dítě vybíravé?
Ahoj holky, naše osmiměsíční, skoro devítiměsíční holčička je buď vybíravá nebo nevím.
Ne, dělám si srandu. Nicméně nechce moc přesnídávky ač už jednodruhové nebo vícedruhové, kaše to ani nemluvim..je to úplně jedno. Příkrmy jako třeba domácí vývar s nudlemi to ani náhodou, dám jí lžičku a ona dělá, že se dáví, i když je na jemno rozmixovany.. kupované příkrmy jsou fajn, ale taky ne všechny. Zvládne i větší kousky, ale pak je třeba příkrm s kuskusem a to taky…začne se úplně dávit, že ji fakt musím vzít a otočit. Já to nechápu, že by fakt měla už takové chutě? Samozřejmě ji nenutím, když vidím, že nechce. Hrozně ráda bych ji dala třeba něco do ručičky, ať si zvejka sama, ale mm úplně hrůzu z toho, že se mi udusí… 🤦🏼♀️
můžu ji dát třeba už okurku? Je blbost vyzkoušet teda blw metodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja myslim, ze klidne. Syn si zacal, tak kolem 10 mesice, vybirat co mu chutna a co ne. S polivkama ma problem. Jak je to moc tekute tak se dusi, ale s kouskama problem nema. Maso i pecivo ji normalne nakrajeny. Me se celkem hezky rozjedl na tech kukuricnych tyckach, dobre se drzi a rychle rozpousti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by nemohla být? Myslíš, že by jí mělo všechno chutnat? Jak jsi k tomu přesvědčení došla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn byl vybíravý od první lžičky a drží se ho to i teď o pár let později ![]()
Já zkoušela pak všechno možné, abych do něj něco dostala, i BLW. Ale nejedl prostě nic, kromě svých asi 3 jídel, jen se kojil. Každopádně zkusit to můžeš, pozdě na to není. U druhého syna jsme na BLW najeli a je to o tolik jednodušší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak že děti na skleničkách mají problém s přechodem na domácí stravu je známá věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit