Může být osmiměsíční dítě vybíravé?

888
25.1.24 12:44

Může být osmiměsíční dítě vybíravé?

Ahoj holky, naše osmiměsíční, skoro devítiměsíční holčička je buď vybíravá nebo nevím. :D Ne, dělám si srandu. Nicméně nechce moc přesnídávky ač už jednodruhové nebo vícedruhové, kaše to ani nemluvim..je to úplně jedno. Příkrmy jako třeba domácí vývar s nudlemi to ani náhodou, dám jí lžičku a ona dělá, že se dáví, i když je na jemno rozmixovany.. kupované příkrmy jsou fajn, ale taky ne všechny. Zvládne i větší kousky, ale pak je třeba příkrm s kuskusem a to taky…začne se úplně dávit, že ji fakt musím vzít a otočit. Já to nechápu, že by fakt měla už takové chutě? Samozřejmě ji nenutím, když vidím, že nechce. Hrozně ráda bych ji dala třeba něco do ručičky, ať si zvejka sama, ale mm úplně hrůzu z toho, že se mi udusí… 🤦🏼‍♀️ :roll: můžu ji dát třeba už okurku? Je blbost vyzkoušet teda blw metodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
25.1.24 12:52

Jako že by dítě nepoznalo, co mu chutná a co ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.1.24 12:54

Ja myslim, ze klidne. Syn si zacal, tak kolem 10 mesice, vybirat co mu chutna a co ne. S polivkama ma problem. Jak je to moc tekute tak se dusi, ale s kouskama problem nema. Maso i pecivo ji normalne nakrajeny. Me se celkem hezky rozjedl na tech kukuricnych tyckach, dobre se drzi a rychle rozpousti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
25.1.24 13:13

A proč by nemohla být? Myslíš, že by jí mělo všechno chutnat? Jak jsi k tomu přesvědčení došla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.1.24 13:16

Syn byl vybíravý od první lžičky a drží se ho to i teď o pár let později :lol:
Já zkoušela pak všechno možné, abych do něj něco dostala, i BLW. Ale nejedl prostě nic, kromě svých asi 3 jídel, jen se kojil. Každopádně zkusit to můžeš, pozdě na to není. U druhého syna jsme na BLW najeli a je to o tolik jednodušší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9112
25.1.24 13:33

Tak že děti na skleničkách mají problém s přechodem na domácí stravu je známá věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí