Jak na příkrmy když jsou po nich prdy?

Anonymní
17.1.24 19:52

Jak na příkrmy když jsou po nich prdy?

Ahoj, poradíte mi prosím?
Dceři jsem začala dávat příkrmy (jinak je na um) první tři dny kupovaná dýně-měla tužší stolici, ale jinak ok. Snědla nejdřív 60g, další den také 60g a třetí den 120g.
Dnes dostala doma dělanou cuketu a prdí, řve a svíjí se. Snědla 120g.
Co mám dělat? Přestat s příkrmy? Vyřadit cuketu? Nebo počkat? Nebo dávat jednu zeleninu déle? Chtěla jsem jet po dvou dnech.
Nebo snědla moc velkou dávku? Ale moc ji to chutnalo. Poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16593
17.1.24 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíte mi prosím?
Dceři jsem začala dávat příkrmy (jinak je na um) první tři dny kupovaná dýně-měla tužší stolici, ale jinak ok. Snědla nejdřív 60g, další den také 60g a třetí den 120g.
Dnes dostala doma dělanou cuketu a prdí, řve a svíjí se. Snědla 120g.
Co mám dělat? Přestat s příkrmy? Vyřadit cuketu? Nebo počkat? Nebo dávat jednu zeleninu déle? Chtěla jsem jet po dvou dnech.
Nebo snědla moc velkou dávku? Ale moc ji to chutnalo. Poraďte.

Příkrmy obecně jsou prostě najednou tužší jídlo, na které si musí to dětské tělíčko zvyknout. Není má škodu k tomu dát i třeba fenyklovy čaj ;)

Jinak jsem taky dala jedno jídlo dva dny a pak zase dva jen kojila. Ať si zvyká pomalu a postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.1.24 20:41

Fenykl zkus přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.1.24 20:55

Snizila bych davky…120 je na zacatek brutal, ja teda nemela extra jedliky ale i ten lepsi tohle urcite na zacatku nejedl, i kdyz jsem to nejak nevazila, proste par lzicek :nevim: a holt jestli cuketa neudelala dobre tak vynech, nebo pak dej treba s bramborem, samotne je to stejne blivajz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
18.1.24 08:24

Snížila bych množství příkrmů. Na začátek stačí pár lžiček + UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí