Dotazy ke SMART WATCH hodinkám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Smarcie
15.10.18 12:52

Synovy jsem je objednala a po té vratila. Lokalizace úplně na prd… teď má gator 2. A za me o 100% lepší :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31475
15.10.18 12:55

@UŽIVATELKA32 upřímně bych se spíš s dětma domluvila na pravidelném hlášení pokud nejsou doma. Třeba jednou za 2 hoďky nebo zavolat než půjdou ven a pak po návratu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
15.10.18 13:01

@Smarcie hm, koukám na to, ale ta cena :roll: , když to mám násobit dvěma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
15.10.18 13:05

Teď jsem teda ještě našla Gator 1 a to vypadá teda cenově o dost lépe. Pokud by byly také dobré, tak bych šla do nich, dokonce už je i v ceně simka na 20 Kč :pankac: Jo tak jsem našla pouze v růžové výprodej.
Každopádně to prodává u nás jen jedna firma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
15.10.18 13:27

Budu se opět opakovat - tyhle hodinky jsme objednávali z čínského Aliexpresu za 17 dolarů. Zkušenost s nimi mám dobrou, lokalizace venku funguje bez problémů (v budovách to trochu blbne, ale tam to zas není až tak potřeba), hovory odchozí i příchozí naprosto v pohodě. Dcera je používala v době, kdy se učila sama jezdit po Praze a jak ji tak mě uklidňovalo vědomí, že podle hodinek vím, kde je. Dobře se nám ale osvědčily i na horách, že děti mohly lyžovat poměrně samostatně, ale přitom se s nimi dalo kdykoliv spojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
15.10.18 13:50

@Jeremi to myslíš ale ty, co mám já v odkaze nahoře za těch 1000 ? Nemůžeš mi prosím hodit odkaz na ně. A jak sis poradila s nastavením a ovládáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
15.10.18 14:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
15.10.18 18:29

@UŽIVATELKA32 To sis našla zrovna teda docela drahý.:-)
Když na Aliexpress dáš hledat gps gsm watch, zaškrtneš free shipping a řazení od nejlevnějších, tak Ti to vyplivne možnosti začínající na částkách mezi 12-13 dolary.
Nastavili jsme to podle anglického návodu, který k tomu byl.
Podstatné je vypnout PIN na SIMkartě, kterou do toho budeš dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák