Dotepání pupečníku novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9024
22.2.14 15:10
@Veronika444 píše:
Any83 Neskutečné :! tak to mi ženy poradte jak se bránit?

Vzít si s sebou svou soukromou PA, se kterou všechno pro dres a budes jí moct důvěřovat. Můžeš se poradit přes unii PA www.unipa.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika444
22.2.14 15:11

Bubiii..A jak na to? je to asi zpoplatněné ne?

• Citovat
  • Upravit
6230
22.2.14 15:11

@missmiri Milouši jsou právě relativně malá porodnice, má gynekoložka tam dělá 2× do měsíce porodníka a říkala mi, že vše co mám v porodním plánu je v pohodě a projde to. No a pak narazíš na blbou směnu a máš utrum :(

A ještě jedna perlička, manželova známá tam taky rodila, rodila císařem, řízli jí do břicha dřív než ji uspali, vyjekla, tak se zasmáli „jééé vy ještě nespíte?“ no a pak jí na kojení přinesli cizí děcko :mrgreen: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika444
22.2.14 15:12

Děkuji jdu to nastudovat :)

• Citovat
  • Upravit
6230
22.2.14 15:12

@Veronika444 několik tisíc za soukromou PA u porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
22.2.14 15:13

@Any83 Chce to najít vstricnou porodku a kvalitní PA. My byli na chystají jet k milousum jen proto, ze jsou na naši PA zvyklí a ona s nimi umí vyjednat, co chce maminka. Ale jak jsem psala, porod byl tak rychly a nečekaný, ze proběhl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
22.2.14 15:13

Jo jo, ideální je prostě si vyhlídnout porodnici, kde vyjdou vstříc, a dohodnout se s konkrétními lidmi. Já kvůli tomu chci jet rodit do vzdálenější menší porodnice (45 min cesty), několikrát jsem mluvila s vrchní PA, takže vím, jak to u nich chodí a co všechno považují za možné; můj porodní plán prý považuje za „rozumný“ a ještě ho probrala i s primářem, který řekl, že s tím nemá sebemenší problém.
Ale i tak počítám s tím, že se může cokoliv zvrtnout a třeba budu rodit úplně jinak nebo i úplně jinde, tady ve velké FN, kam jsem původně nechtěla… No, děj se vůle Boží…

• Citovat
  • Upravit
9024
22.2.14 15:16
@Any83 píše:
@Veronika444 několik tisíc za soukromou PA u porodu

My v roce 2011 zaplatili 6500 Kč, v cene bylo vše i výstupní papíry pro pediatra a úřady, poporodní pece, laktacni poradenství… cokoli jsem potřebovala, přijela. Jeji web www.mamicentrum.cz
Byly to dobře investované peníze.
Pokud člověk rodí v porodce a chce nadstandard, stojí to podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.2.14 15:18

Holky ono je stejně nejdůležitější, aby to miminko bylo zdravé. Teď už je mi v podstatě jedno, co se dělo nebo nedělo. Lukáška máme v pořádku doma a děláme všechno proto, aby to bylo šťastné a spokojené miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.2.14 15:19

@Any83 To je fakt mazec! Bohužel někteří si nemůžou moc vybrat kam jet, tady je velká konkurence, do 20 km jsou další 2 porodnice, takže se tu fakt snaží. Ale snad taky nenarazím na blbou směnu :-D Tyjo, ale takový horor při císaři, to bych je okamžitě žalovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.2.14 15:20

@Bubiii nebyla to Laďka Ryšavá?
Ale nadstandard není tak drahý, byla jsem v porodnici 3 dny a platila jsem 2tis, měla jsem pokoj a koupelnu jen pro sebe.
Jinak na Laďku slyším pět jen samou chválu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
22.2.14 15:21

@Any83 Ano, je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.2.14 15:21

@missmiri jo je to masakr 8o (doslova :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 15:24

@Any83 Ja si myslim, ze tohle je presne problem. Mnoho matek neni spokojeno s peci pri porodu a po nem, casem si ale reknou, ze je to pryc, dite zdrave a dal se to neresi. Ovsem takhle se to v nasem porodnictvi dopredu nepohne. To nema byt vytka urcena tobe, spis obecne povzdechnuti, protoze ja byla u prvniho ditete stejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 15:26

Mimochodem, velkym prinosem by melo byt dotepani pupecniku pro deti nedonosene. U nas? Naprosta utopie hranicici s blaznovstvim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí