Dotepání pupečníku novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
22.2.14 15:28

@St. Estephe Já bych taky byla ráda především, že je dítě v pořádku. Ale nenechala bych to tak. Stěžovala bych si u vedení na konkrétní osoby a určitě bych přidala i negativní reference ve svém okolí. Protože jinak se nic nezmění! Jde přece i o psychiku maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 15:30

@missmiri A prave naprosta vetsina lidi to necha tzv. vyhnit a nic z toho. Prvorodicky jsou casto vykulene, nejiste a uz to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.2.14 15:31

@St. Estephe nám slibovali na kurzu i v porodnici, že nechávají dotepat, tak jsem zvědavá, jaká bude realita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.2.14 15:33

@St. Estephe Ono je dobré mít dopředu dost informací o tom, co můžu chtít a na co mám nárok-a pak si zatím stát. Ale je mi jasné, že když budu mít bolesti, nebo mnou budou cloumat hormony, tak mi to bude třeba všechno jedno, ale doufám, že to tak nebude. Hlavně tam chci manžela, ten je dosti rázný a dokázal by je seřvat všechny na tři doby :mrgreen: Aniž bych to třeba požadovala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 15:41

@missmiri Ja mam pri porodu silne zostrene vnimani, nicmene pokud na tebe zacnou halekat uprostred nejake vyzivne kontrakce, nezmuzes se na nic. Akorat si rikas: Ted mi vypadne deloha, kus patere a cast tenkeho streva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.2.14 15:51

@St. Estephe Právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 15:53

@missmiri A tady jsme u jadra pudla problemu naseho zdravotnictvi, naucit personal nezneuzivat slabych chvilek dospelych pacientu, rodicich zen, deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
22.2.14 15:56

Holky, tak ja nevim, co blbnete…mozna fakt nahoda blba zkusenost. Mne se zda, ze dnes, uz se snazi vyhovet… jsem z toho prekvapena, co tu ctu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.2.14 15:58

@Any83 A pak se diví, že ženské chtějí rodit doma.

S tím RČ si mě zaskočila, já ho nikam nehlásila 8o Ale oni si všichni dělají své dementní statistiky, já zase v papírech nevyplnila dosažené vzdělání mé a partnera, bylo tam napsáno, že jde o nepovinný údaj a pak mě na přípravně (ve chvíli, kdy jsem po klystýru seděla na hajzlu uprostřed kontrakcí po necelé minutě :lol: ) otravovali, že oni to prostě vědět MUSÍ a ať jim to laskavě prozradím, jako o co mi jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 16:07

@Fjodorka Melas na ne pres dvere zarvat: Ted zrovna mi jde o HOVNOOO! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.2.14 16:07
@veberun píše:
Holky, tak ja nevim, co blbnete…mozna fakt nahoda blba zkusenost. Mne se zda, ze dnes, uz se snazi vyhovet… jsem z toho prekvapena, co tu ctu :nevim:

Co blbneme my? :lol: My za to nemůžeme, že oni s námi zacházeli jako kdyby se snažili dostat ven apendix, ne dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.2.14 16:09
@St. Estephe píše:
@Fjodorka Melas na ne pres dvere zarvat: Ted zrovna mi jde o HOVNOOO! :mrgreen:
:lol: :lol: Něco v tom smyslu jsem řekla, ale stejně nedali pokoj, dokud jsem jim nenadiktovala to, co chtěly slyšet :lol: Zpětně mě mrzí, že jsem z nás neudělala veleslavné profesory, ale co už :lol:

Jo a pediatrička chtěla vědět naše zaměstnání, to jsem také moc nepochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 16:11

@veberun Nahoda je, kdyz narazis na ustav, kde s nastavajici a cerstvou matkou hovori jako s myslici bytosti, kde se ji nesnazi vydirat stereotypy jako: Ale musime ho dat do inkubatoru, jinak prochladne… Nesmite kojit casteji nez po trech hodinach, bude ho bolet brisko… Ale maminko, musime vazit kolem kazdeho jidla, prece nechcete, aby miminko hladovelo…
A to popisuji jen ty poporodni praktiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 16:12

@Fjodorka No kdybys byla treba uplne blba, nevymenila bys decku ani plenu, prece… 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 16:13

@Fjodorka A kdybys byla ucitelka, budou se na tebe chystat jako na nejvetsi hysterku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí