Dotované vzdělávání na RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ringle píše:
Mate nekdo odkaz na web, kde najdu ty dotovane kurzy z eu? Nebo diskuse, cokoli, kde najdu info…
co presne bys chtela a v jakem meste..? kurzy jsou poradane vetsinou v krajskych ci maximalne okresnich mestech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi píše:
@chipsa ano, o nějakých akcích vím - konkrétně střední čechy, praha, ostrava - odkud jste?
Bohužel Brno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na prace cz rekvalifikace napriklad tady
(zvolena rekvalifikace na UP) nebo primo pres nabidku daneho UP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ringle zadejte nekam do vyhledavace rekvalifikacni kurz Lektor dalsiho vzdelavani a hledejte nejaky s mistem v Ostrave.. ja ted moc nemam cas to projizdet ale snad nejaky bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite, jestli to jde zadat na kurz, ktery jsem si zaplatila a na ktery uz chodim? Do prace se zatim nechystam, po kurzu bych se chtela pokusit dostat na VS nebo VOS.Mame vic deti, tak by se hodila nejaka koruna usetrit, ale ne za cenu, ze me pozenou do prace ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevite, jestli to jde zadat na kurz, ktery jsem si zaplatila a na ktery uz chodim? Do prace se zatim nechystam, po kurzu bych se chtela pokusit dostat na VS nebo VOS.Mame vic deti, tak by se hodila nejaka koruna usetrit, ale ne za cenu, ze me pozenou do prace
to myslim si ze uz nejde..
zada se minimalne mesic pred zacatkem kurzu… ale mozna se mylim, zkuste tam zavolat, ale osobne si myslim, ze to uz nejde takto zpetne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, myslela jsem si to. Něco jsem si o tom přečetla, je nutné žádat o schválení minimálně 14 dní před zahájením. Ani mě to nemrzí. Vybrala jsem si kurz přesně podle svého zájmu(ne podle toho, co nabízí oni, pochopila jsem, že nabídka je omezenější) a jen o sobotách, v jiné dny hlídání nemám a na konzultace k závěrečné práci(ty jsou po domluvě během týdne) mohu jezdit i s dvouletou dcerkou
Jedná se o kurz na Vyšší odborné škole pedagogické a sociální v Kroměříži. Jak tu někdo psal, rekvalifikační kurzy tam nejsou tak drahé, splňují vyhlášku a některé zkoušky se uznávají na Univerzitě Palackého v Olomouci.Bylo by sice příjemné, kdyby mi aspoň část proplatili, ale ne za cenu, že budu stát frontu na pracáku, budou mít blbé kecy a ještě mě budou nutit po ukončení kurzu nastoupit do práce.
- Citovat
- Upravit
@Zuzee87 píše:
@Framik já jsem kousek, žádala jsem v září vloni a schválili mi ho. To že se pak kurz nekonal protože ho firma tři dny před v Ostravě zrušila je druhá věc.. ale nebavilo mně jen tak sedět doma
![]()
určitě koukněte, buď do nabídky kurzů nebo se zeptejte, ve chvíli kdy má rekvalifikační či vzdělávací kurz akreditaci MŠMT tak může být hrazen z úřadu práce.
ÚP má na schválení či neschválení žádosti měsíc, proto byste měli žádat s předstihem - ale zase platnost schválení je maximálně tuším tři měsíce tak zase ne moc dopředu
Diky moc kouknu na nabidku a zkusim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit