Dotykový telefon HTC desire 500

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
13.11.14 14:11

Dotykový telefon HTC desire 500

Ahoj, má někdo telefon HTC desire 500?Moc se mi líbí a uvažuji o jeho koupi.Jste s ním spokojené? Díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2591
13.11.14 14:12

Mam a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.11.14 14:13

Mám 310, má lepší parametry a naprostá spokojenost, láska na první pohled, jediný co mi vadí že nemá blesk, ale to by měla 500 mít se mi zdá..

• Citovat
  • Upravit
57
13.11.14 14:16

Holky díky, tak asi o něj napíšu Ježíškovi :D Rozhoduji se mezi tímto, nebo Samsung S3 nebo Sony Xperia L…to je dilema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.11.14 14:18

Ještě se zeptám, není na tom HTC snadno poškrabatelná ta zadní strana krytu? Nebo na to máme nějaký pouzdro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.11.14 14:20

@PeBe24 díky moc 8) asi do něj půjdu, je tak krásnej :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.11.14 14:29

Mě se líbí jednoznačně bílý s tím modrým pruhem po straně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
13.11.14 14:35

@Cipisek1 od HTC bych vybírala jen ty telefony za vyšší cenu, ty už jsou docela ok zpracované.. ale ono zase záleží, co od něj očekáváš - fotky, video, něco najít na internetu, messengery? bude vyhovovat. pokud budeš chtít nějaké náročnější hry na grafiku, tak doporučuji méně x)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.11.14 14:40

@simonka07 do telefonu nechci vrazit víc jak 5000,– to je strop! Byla bych ráda, aby to dobře fotilo, ale zase to nemusí být uplně nej foták. Nějaké hry kvůli synovi, brouzdat po netu, messengery. Všeho s mírou, nejsem nějak náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.11.14 15:03

Já ho mám, taky dokonce ten bilej s tim modrym pruhem :jazyk: :jazyk: a jsem spokojena. Mám ho rok pouzdro na nej nemam a zadni kryt je poskrabany ale nic hrozneho. Jake na ne mate obaly??? J, a fotak by mohl byt teda lepsi no pritel ma samsung galaxy S5 ted nevim a fotky ma mnohem hezci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.11.14 15:07

@Lencaaaa díky a jinak vše bez problémů? Internet, neblbne něco? Já právě už Samsung mám pár let, tak bych chtěla nějakou změnu, líbí se mi i ta Sony Xperia L. Mají jí naši a jsou spokojení. Tak ten foťák zas není taková katastrofa, stejně fotím hlavně normálním foťákem, jelikož mám dvě děti a hodně cestujeme, tak foťák taháme všude sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.11.14 17:17

@Cipisek1 jo taky taham fotak vetsinou s sebou ale obcas je potreba :-D. Jinak jsem se vsim max spokojena takze za mne jdi do toho :-D :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák