Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Safira1 Bulharsko, All Inclusive, letecky, rodinný pokoj (2 ložnice), 25.6. - 4.7.2025 za 74.110 Kč
@FraDeu píše: Více
V jakém hotelu prosím? V Bulharsku sme byli loni ale za mnohem vyšší částku
Turecko, hlavně oblast Side nebo Alanya je super poměr cena/výkon. Hodně věcí pro děti, skluzavky, animačky, a přitom to nestojí majlant.
Příspěvek upraven 16.05.25 v 22:01
@Nikča Horká Ty Nikčo, na kolik vás to vyšlo?
Příspěvek upraven 16.05.25 v 22:01
@Nikča Horká @Janka Skalská Kolik tahle šaškárna měsíčně hodí?
Už roky se všech jakože nenápadných „profi“ doporučovačů všeho ptám a žádná odpověď.
@Kryptozoo píše: Více
Přesně a ja když tyto nenápadné reklamní uživatele nahlásím, tak mi pak skočí, že mam vysoký počet nahlašování
@admin
@Nikča Horká píše: Více
Ty doporučuješ. Reklamy zde nejsou povolený.
@admin
@Safira1 píše: Více
Loni letecky v srpnu Bulharsko za 72 tisíc na 14 dní, dva dospělí, jedno dítě, all inclusive, hotel 4*, aquapark, zábava v ceně, boční výhled na moře.
A žádná akce to nebyla. Kupovala jsem přes CK asi dva měsíce před odletem.
@Heduš Homolková píše: Více
A zajímavé je, že v každém příspěvku mají nějaké „nenápadné“ doporučení, ale admin je za to nezabanuje. Asi nový reklamní formát přímo od Mafry, aby uživatelé moc nefrflali. ![]()
Edit: A najednou u obou „Příspěvek upraven 16.05.25 v 22:01“! Ať mi nikdo netvrdí, že to nejsou reklamní trollové!
![]()
@Annabela11 píše: Více
Jaký to rozdíl, když něco doporučuje uživatel, který má 14 tisíc příspěvků, a klidně i napřímo a bez nějakých oklik, v porovnání s tím, když něco doporučuje uživatel s 30 příspěvky, v každém z kterých má nějaké doporučení, byť to dělá hodně „nenápadně“!
![]()
V Egyptě se nám líbila brayka beach nebo Dream lagoon, v Bulharsku Kotva a do Tuniska poletíme letos na přelomu srpen/září one resort…asi 5km od letiště, s aquaparkem…nebo i nour palace je hezký…