Dovolená a neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
22.5.13 20:54
@ynax píše:
@Máma21 když jsi nezaměstnaná a stihla jsi odejít na neschopenku, tak ti ji platí stát. Když ji přerušíš a odjedeš na dovolenou, tak už zpět na neschopenku nenastoupíš, protože jsi nezaměstnaná a nezaměstnaní nemají na neschopenku nárok - to tě paní špatně informovala. Nehledě na to, že kdybys byla zaměstnaná a tohle provedla, tak být zaměstnavatele, tak se hned ptám právníka, jestli ti můžu dát výpověď pro hrubé porušení pracovní kázně, protože bych ti po návratu z dovolené musela opět 3 týdny platit neschopenku já.
:palec:
Mimochodem…Pokud by mi moje dr. ukončila neschopenku kvůli mé dovolené, tak by mi ji znovu nenapsala. Mimo to bych se styděla ji o to byť jen požádat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.5.13 21:03

Vychcanost nekterych lidi nezna mezi 8o

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
22.5.13 21:22
@Máma21 píše:
@mag me na socialce rekli, ze 1× ji muzu prerusit a zacit pobirat znova.

Jo a taky ti řekli, že ti zaměstnavatel bude platí nemocenské prvních 21 dní i když jsi nastoupila až po ukončení pracovního poměru… By mě zajímalo, kdo tam podává takové informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:23

@mag ne nerekli, protoze sem ukoncila pracovni pomer ja a k tomu ve zkusebni dobe. Nemam narok aby mi to proplatil! Plati mi stat az od 21. Dne ;-) pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
22.5.13 21:24
@Máma21 píše:
@mag ne nerekli, protoze sem ukoncila pracovni pomer ja a k tomu ve zkusebni dobe. Nemam narok aby mi to proplatil! Plati mi stat az od 21. Dne ;-) pekny vecer

Ale v jiné diskuzi jsi tvrdila něco jiného. ;)

@Máma21 píše:
Ahojky, mozna jsem byla v podobne situaci tak ti treba pomuzu. :-) ukoncila sem pomer z duvodu tehotenstvi ve zkusebni dobe. Na nemocenskou jsem sla 5 dnu po ukonceni. Takze si myslim ze by nemel byt problem. Pokud pudes na neschopenku jsi v ochranne lhute ktera je 21 dnu a po te ti musi ikdyz uz nejso zamestnancem vyplatit nahradu mdy za tech 21 dnu. Vic toho nevim :-(
@Máma21 píše:
Ja podepsala vypoved a na nemocenskou sem sla 5 dnu po tom. A zanesla mu to! Porad jsi tech 21 dnu v ochranne lhute! Vyplati musi! A kdyz s tim bude mit proble zajdi na socialku primo rekni jaky mas problem a oni to vyresi za tebe! Mam znamou na uradech;-) vim o cem mluvim;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:28

@mag nerikam ze ne!;-) a taky to nepopiram. Jen pravda byla jinde. Kazdy rika neco jinyho;-) a nevim komu tady tykate;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 21:31
@Máma21 píše:
@mag nerikam ze ne!;-) a taky to nepopiram. Jen pravda byla jinde. Kazdy rika neco jinyho;-) a nevim komu tady tykate;-)

ty vogo… to je dobrý o tom tykání ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:32

@Regina Hero jak to myslite??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
22.5.13 21:34
@Regina Hero píše:
ty vogo… to je dobrý o tom tykání ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, já jsem paní v letech, mně už se vyká běžně, ale z profilovky to poznat není, ne :mrgreen: Tak já taky holt začnu taky všem vykat, když je to teda slušnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 21:35

A není náhodou ta ochranná lhůta 7 dní po skončení pracovního poměru, pokud pracovní poměr nebyl kratší než tato doba, jinak by byla stejně dlouhá jako pracovní poměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
22.5.13 21:35
@mag píše:
No jo, já jsem paní v letech, mně už se vyká běžně, ale z profilovky to poznat není, ne :mrgreen: Tak já taky holt začnu taky všem vykat, když je to teda slušnost.

Mě nemusíš, je mi teprve 43,já jsem ještě mladá holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 21:36
@Máma21 píše:
@Regina Hero jak to myslite??:-)
že dle netikety je běžné si na diskuzních forech tykat… a jinak to myslím tak, že i ty jsi v jiných komentářích sama ostatním tykala… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.5.13 21:37

.

Příspěvek upraven 22.05.13 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:37

@Regina Hero 7 dnu tam nejaka lhuta je. Uz to neresim;-) kazdy rika neco! Ja uz to mam za sebou a uz to resit nebudu:-) ja jen napsala svuj nazor a zacalo se polemizovat a vyměnovat nazory;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:38

@Regina Hero jo tykala! Protoze to nikomu nevadilo a nikdo se neozval!;-) no nic, opoustim Vas nebudu si kazit vecer;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí