Dovolená a neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
22.5.13 21:38
@mag píše:
No jo, já jsem paní v letech, mně už se vyká běžně, ale z profilovky to poznat není, ne :mrgreen: Tak já taky holt začnu taky všem vykat, když je to teda slušnost.
no to máš pravdu, z profilovky to poznat není, ale páč jsem též paní v letech, tak snad ti nadále tykat můžu… hahaha… ale jestli by ti to mělo vadit, já přejdu na vykání… ;)
@boball píše:
Mě nemusíš, je mi teprve 43,já jsem ještě mladá holka :mrgreen:
:dance: :dance: :dance: též jsem tedy ještě mládě… takže zůstaneme u tykání, že? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 21:39
@Máma21 píše:
@mag nerikam ze ne!;-) a taky to nepopiram. Jen pravda byla jinde. Kazdy rika neco jinyho;-) a nevim komu tady tykate;-)
@Máma21 píše:
@Regina Hero jo tykala! Protoze to nikomu nevadilo a nikdo se neozval!;-) no nic, opoustim Vas nebudu si kazit vecer;-)

Ať čtu, jak chci, to tykání vadilo tobě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
22.5.13 21:40
@Regina Hero píše: :dance: :dance: :dance: též jsem tedy ještě mládě… takže zůstaneme u tykání, že? ;)

Jasněěě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
22.5.13 21:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 21:42
@Máma21 píše:
@Regina Hero :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: už zase bez fotky???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.13 22:03
@Máma21 píše:
@Regina Hero jo tykala! Protoze to nikomu nevadilo a nikdo se neozval!;-) no nic, opoustim Vas nebudu si kazit vecer;-)

Přestávám chápat. A měn to vadilo??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.13 22:05
@Máma21 píše:
@Regina Hero 7 dnu tam nejaka lhuta je. Uz to neresim;-) kazdy rika neco! Ja uz to mam za sebou a uz to resit nebudu:-) ja jen napsala svuj nazor a zacalo se polemizovat a vyměnovat nazory;-)

O tom, že máš nárok na nemocenskou, protože jsi nastoupila v ochranné lhůtě, nikdo nepolemizuje, ale to, že bys přerušila nemocenskou a pak ti jí začali zase platit, je blbost a nikde nevidím, že by se názory lišily ;) A na jaké sociálce ti to teda poradili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.13 22:07
@Regina Hero píše: :dance: :dance: :dance: též jsem tedy ještě mládě… takže zůstaneme u tykání, že? ;)

Jistě :mrgreen:
@boball Oproti tobě jsem teda pískle, můžu ti i nadále tykat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
22.5.13 22:09
@mag píše:
Jistě :mrgreen:
@boball Oproti tobě jsem teda pískle, můžu ti i nadále tykat? :lol:

Jistě, vždyt říkám, mladá holka. Hlavně si tak připadám v poslední době, kdy jsem viděla tabulku odchodu do důchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
22.5.13 22:46
@boball píše:
Jistě, vždyt říkám, mladá holka. Hlavně si tak připadám v poslední době, kdy jsem viděla tabulku odchodu do důchodu :mrgreen:

jsi nejspíš vyznavačka hororů, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:50
@boball píše:
Jistě, vždyt říkám, mladá holka. Hlavně si tak připadám v poslední době, kdy jsem viděla tabulku odchodu do důchodu :mrgreen:

Ty vogo, hodila jsem si to do kalkulačky odchodu do důchodu a tedy světlo na konci tunelu uvidím v roce 2037… hezký… a to jsem si říkala, že když mám děti na stará kolena, tak budu coby babička už v důchodu… hahahaha… a skutek utek… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.13 22:52

@Regina Hero Já mám ten tunel ještě o deset let delší, jsem teda teď zjistila :mrgreen: Bože, proč jsem to udělala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:53

@mag jsi ročník 80?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:55

No je mi jasné, proč to děláme… abychom se ujistily, že z důchodu opravdu nebudeme nic mít a tak není nutné si na důchod spořit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Raději všechno utratit hned :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky