Dovolená a neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
23.5.13 16:40

@wera.2 Nicméně i na toto mi moje dr. řekla, že se na to posílá žádost na komisi. Nevím, nezjišťovala jsem. Chtěli jsme jet tehdy na prodloužený víkend do Mariánek. Ale je to asi doktor od doktora…Ale já už jsem nějaký prosby u dr. vzdala, už to doklepu doma. ALe je to na palici, to uznávám.
Tak pak dej vědět, jak jsi uspěla ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.13 16:43

Je to hrozný :zed: dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
23.5.13 17:17

@wera.2 doktor ti může v ČR změnit adresu na 3 dny, jinak zase komise.

• Citovat
  • Upravit
6529
23.5.13 18:37
@tterrezzkaa píše:
@wera.2 doktor ti může v ČR změnit adresu na 3 dny, jinak zase komise.

já měla v klidu na dva týdny změnu u doktora a bez komise.
sice jim to oznámila, ale nepotřebovala jsem souhlas předem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
23.5.13 18:39

@princeznaII je fakt, že asi záleží na doktorovi :-) ale jinak by to mělo být takhle

• Citovat
  • Upravit
40
30.5.13 09:28

Takže holky, kamarád mi zjistil od známé ze sociálky, že do zahraničí to samozřejmě nejde, to bych musela mít neomezené vycházky a jet na vlastní triko. Jen si nejsem jistá, že paní ví která bije, když se neomezené vycházky těhotným nedávají :nevim: no a když jsem se šla teda optat na gyndu, že bych těla být 14 dní na chalupě tak mi řekli, že musejí poslat žádanku!!! Ale moje obvoďačka mi zase řekla, že to přepsat jde na tuhle dobu…tak se v tom pak vyznejte :zed:
Dále jsem chtěla vědět, jak to je když chci chodit na těhotenské plavání, které je jen jednou týdně od 17.30 - 18.30 a já mám vycházky jen do 18 hod??? Mám si zavolat na sociálku a optat se, protože na gyndě mi nic zaručit nemůžou!
Holky, mám dost!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.5.13 11:55

@wera.2 s tím plaváním by neměl být problém, to jsem taky řešila s mou doktorkou a řekla mi, že to se bere jako návštěva lékaře, že je to prostě zdravotní příprava k porodu…
Nebo doporučuji se s doktorkou domluvit, aby ti ty vycházky o hodinu prodloužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.5.13 19:31

@wera.2 Plavání pro těhu je opravdu příprava na porod. Ale musí to být konkrétně těhu plavání, ne jen, že jdeš sama od sebe do bazénu. Asi bych to nijak zatím neřešila a v případě kontroly si necháš potvrdit z bazénu, že jsi byla plavat.
A na těch 14 dní na chatě…bych podle mé dr. taky řekla, že bez schválení sociálky nelze. Mě totiž dr. bez schválení nepustila ani na ty tři dny, co tu někdo psal, že to lze bez souhlasu sociálky. Asi holt záleží na dr. Někdo si to na „triko“ asi vezme. Moje dr. evidentně ne (ale zas se tomu nedivím, každá těhule na neschopence by si lítala, jak by chtěla).
Jinak takový moje přesvědčení je to, že bych moc na sociálku s dotazama nevolala. Proč na sebe zbytečně upozorňovat, že jsem někam chtěla jet. I když nakonec dřepím doma, tak za nějakou přepadovku (10 minut po termínu vycházek např.) to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí