Dovolená a neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
22.5.13 22:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:58

@mag tak někdy ke konci roku, že? Manželovi to vychází za devět let, ale je v červenci… takže jsem si říkala, že když za deset, tak musíš být o fous mladší… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.5.13 22:59

Ale myslím, že je předčasné to počítat a hrozit se, oni to ještě několikrát změní do té doby… přece jen je to ještě za dlouho… konečný věk našeho „odchodu“ bude kolem osmdesátky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
22.5.13 22:59

@Regina Hero O fous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
23.5.13 05:50
@Regina Hero píše:
Ale myslím, že je předčasné to počítat a hrozit se, oni to ještě několikrát změní do té doby… přece jen je to ještě za dlouho… konečný věk našeho „odchodu“ bude kolem osmdesátky… :mrgreen:

Tak v tom případě teprve začínáme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
23.5.13 07:01

@mag praha 9 sokolovska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
23.5.13 09:14

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
23.5.13 13:23

@tamata buď v klidu..já až 2058… :-))

• Citovat
  • Upravit
26245
23.5.13 13:49

Tak já UŽ 2043 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.13 15:48

Tak vám teda ženský pěkně děkuju :D jste mi teda moc neporadili, se ta naše debata ztočila úplně někam jinam :lol: no já samozřejmě nebudu ukončovat neschopenku, abych jela na dovolenou a pak zase v ní pokračovala, nejsem padlá na hlavu, to by se mnou zaměstnavatel pěkně vyběh! :lol: i si uvědomuji, že vlastně jet v neschopence na dovolenou je troufalost, ale já nejsem nemocná, ale těhotná a v práci bych byla ráda, ale prostě doktor mi to zakázal pracovat v zakouřeným prostředí a ještě je to dost namáhavé stát přes 12 hod. na nohách :? ale pár holek tu psalo, že jim to schválili tak jsem se chtěla jen zeptat, jestli s tím má někdo aktuální zkušenosti :) no zkusím to a uvidíme za zkoušku nic nedám :) když tak holt budu sedět doma na zadku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.5.13 16:15
@wera.2 píše:
Tak vám teda ženský pěkně děkuju :D jste mi teda moc neporadili, se ta naše debata ztočila úplně někam jinam :lol: no já samozřejmě nebudu ukončovat neschopenku, abych jela na dovolenou a pak zase v ní pokračovala, nejsem padlá na hlavu, to by se mnou zaměstnavatel pěkně vyběh! :lol: i si uvědomuji, že vlastně jet v neschopence na dovolenou je troufalost, ale já nejsem nemocná, ale těhotná a v práci bych byla ráda, ale prostě doktor mi to zakázal pracovat v zakouřeným prostředí a ještě je to dost namáhavé stát přes 12 hod. na nohách :? ale pár holek tu psalo, že jim to schválili tak jsem se chtěla jen zeptat, jestli s tím má někdo aktuální zkušenosti :) no zkusím to a uvidíme za zkoušku nic nedám :) když tak holt budu sedět doma na zadku :mavam:

Víš co…Sociálku celkem nemusí zajímat, proč na neschopence jsi.
To, že pracuješ v zakouřeným prostředí, není důvod pro neschopenku. Měla sis se zaměstnavatelem vyřídit, aby tě přeřadil na jiné pracoviště, kde zakouřeno není. A pokud by zaměstnavatel takové místo pro tebe neměl, tak tě měl nechat doma za 100% platu bez neschopenky.
Já ti věřím, že tohle je v tomhle státě spíš utopie. Já dělám v infekčním prostředí a taky jsem doma na neschopence, protože jiný místo není. Zpočátku jsem si to zkoušela vyřídit, ale než se soudit se zaměstnavatelem, tak jsem radši na neschopence doma. Není to sice dobrý přístup, takhle ustupovat, ale jsem aspoň v klidu, že nebude mimčo ohrožené. Trvalo mi asi dva měsíce, než jsem se s tím smířila, ale teď už si říkám, že to nějak přežiju. Beru to sice jako omezení, ale upřímně - na dovolenou bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.13 16:21

Teď už chápu, proč se nebránil tomu, abych šla na neschopenku :D netušila jsem, že ti musí najít náhradu! njn moje blbost…no začínám se pomalu smiřovat, že prostě moře ve dvou budu muset oželet, je fakt, že je to risk, spíš jsem se nechala navnadit holkama, co tu psali, že k moři levou zadní bez problémů :lol: no tak si zajedem někde tady po čr, to by snad takový problém být neměl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
23.5.13 16:28

@wera.2

mimo republiku na neschopence bych si asi nelajzla :think: výlety po republice ano, případně po domluvě s lékařem víkend až týden v Čechách, ale ven ne-e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.13 16:32

No to neee…jedině zkusím prostě tu komisi na sociálce a když ne tak ne :( ale bez toho bych na černo nejela, prý teď hodně chodí kontroly a prý můžou přijít i o víkendu, což je v háji protože to ti žádnej doktor nemůže pokrýt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.5.13 16:34

Teď jsem sehnala kamaráda, co má známou na sociálce, tak mi zjistí, jestli je vůbec nějaká šance a schválně to sem napíšu :D tak pro zajímavost…jinak když prý chceš jet po čechách tak ti přepíšou adresu u doktora a je to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí