Dovolená Chorvatsko s malou slečnou (20 měsíců)

3122
6.6.14 22:09

dovolena chorvatsko s malou slecnou

Ahoj, prosim o konkretni tipy na ubytovani v chorvatsku..stale premyslime, zda letet spaneslko, recko..,nebo jet autem chorvatsko. Mala ma 20mesicu..Letadlem je to o dost pohodlnejsi, ale zase si rikam, ze kdyz prijde nahodu nejaka nemoc, zuby(to mame vzdy 39horecky):-/,tak ten tyden tam budeme muset vydret a kdyz pojedem jen chorvatsko autem, tak jsme za par hodin doma…no, ale k veci:-) Dejte mi prosim odkazy na mista, kde jste byli a libilo se, bylo vhodne pro deti, rodinu, ale zaroven bylo nejake vyziti, prochazky do mesta atd..lokalita je nam celkem jedno i jestli to bude hotel, apartman, s jidlem, bez…dekuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
6.6.14 23:22

Takových diskuzí už je tu aspoň 30 :roll:

• Citovat
  • Upravit
5938
6.6.14 23:26

Hlavně mi to přijde už dost pozdě na výběr dovolené :think: my jedeme letos poprvé do Chorvatska s malou a máme zájezd vybraný od února :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
6.6.14 23:34
@verunkka2 píše:
Ahoj, prosim o konkretni tipy na ubytovani v chorvatsku..stale premyslime, zda letet spaneslko, recko..,nebo jet autem chorvatsko. Mala ma 20mesicu..Letadlem je to o dost pohodlnejsi, ale zase si rikam, ze kdyz prijde nahodu nejaka nemoc, zuby(to mame vzdy 39horecky):-/,tak ten tyden tam budeme muset vydret a kdyz pojedem jen chorvatsko autem, tak jsme za par hodin doma…no, ale k veci:-) Dejte mi prosim odkazy na mista, kde jste byli a libilo se, bylo vhodne pro deti, rodinu, ale zaroven bylo nejake vyziti, prochazky do mesta atd..lokalita je nam celkem jedno i jestli to bude hotel, apartman, s jidlem, bez…dekuju:-)

mám stejné důvody pro cestování autem. dá se odjet o den dva déle a ne hned rušit dovolenou, stejně tak zkrátitpobyt. navíc ty krámy sebou mi vyhovujou.
no, místo težko radit, v požadavcích se neshodnem- my chce chlavně klid, o vyžití kolem moc nestojíme. Mám i odlišné požadvky na pláž od většiny rodin s dětma. Písek je pro mě mor. Jinak jezdíme do Chorvatska na Pelješac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.14 23:55
@mmuerka píše:
Hlavně mi to přijde už dost pozdě na výběr dovolené :think: my jedeme letos poprvé do Chorvatska s malou a máme zájezd vybraný od února :nevim:

Ja jeste nai nevim, jestli na dovolenou pojedu :mrgreen:
Pozde urcite neni.
Nevim, myslim, ze jet s dvacetimesicni, ktera ma horecky nekolik hodin domu je stejne hloupost, to bych radsi dala panadol a zustala na klimatizovanem pokoji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.14 23:56

Z Chorvatska doporucuji Gradac, to je nase srdcovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
7.6.14 00:41

@Barca12345 ale vy jezdíte bez CK, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.6.14 07:26
@mmuerka píše:
Hlavně mi to přijde už dost pozdě na výběr dovolené :think: my jedeme letos poprvé do Chorvatska s malou a máme zájezd vybraný od února :nevim:

Já ještě nevím ani kam poletím, a nevím ani termín. Jen vím, že to nebude Chorvatsko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7182
7.6.14 07:46

A k zubům určité není horečka - to spis vždycky chytne nejakou virozu, jak je tělo oslabene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.6.14 07:48

My jedem autem do Chorvatska s dvouleťákem do krásnýho hotelu, který leží přímo u moře a do města je to kousek, je tam u toho přímo i bazén (velký+2 brouzdaliště), tobogán a na terase tam bývají i (taneční) večery pro děti či dospělé. Už jsme tam jednou byly (bezdětní). Koukni na odkaz http://www.newtravel.cz/hotel-sunce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.6.14 07:49

@Barca12345 Přesně tak, GRADAC je nej!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
7.6.14 13:07
@Krasavicaa píše:
Já ještě nevím ani kam poletím, a nevím ani termín. Jen vím, že to nebude Chorvatsko :mrgreen:

No prave, last minut to jisti:-))) my taky zatim nevime, ale zvazuju vsechny moznosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
7.6.14 13:07

Diky za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.6.14 13:09
@verunkka2 píše:
No prave, last minut to jisti:-))) my taky zatim nevime, ale zvazuju vsechny moznosti:-)

Víš co mi přijde úplně na palici? Že tu některé řešily dovolenou v Chorvatsku už v lednu :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3122
7.6.14 13:14
@Krasavicaa píše:
Víš co mi přijde úplně na palici? Že tu některé řešily dovolenou v Chorvatsku už v lednu :roll: :mrgreen:

No to mne taky a jeste mi napise, ze ted je pozde:-D A taky mi prijde na palici, ze mi nekdo pise, ze k zubum neni horecka..ja se tady ptam na dovolenou a ne na nazor ohledne zubu… a taky je asi doktroka uplne blba, kdyz mi rekla, ze horecky ma k zubum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí