Dovolená Egypt - nyní!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
4.9.20 01:17

Tak pro představu, jak funguje Blue style.
Ve středu nevědí, co bude se zajezdem dál. Netuší, kdy padne nějaké rozhodnutí. Stále se snaží vnutit poukaz či změnu destinace.
Ve čtvrtek dopoledne na internetu na Seznamu čtu článek o poukazech. Že už je cestovky nedávají. Vracejí peníze, pokud zájezd musí zrušit. Že by bylo nefér, kdyby lidem nevrátili teď peníze. Že jim pomohlo, když do konce srpna mohli dávat Lex voucher. A teď je situace jiná. Za cestovní kanceláře mluvil zástupce Eximu i Blue style.
A ve čtvrtek o obědě přišel email od Blue style. Náš zájezd se ruší. Máme dvě možnosti, že kterých si můžeme vybrat. Buď jejich poukaz, který nikdy nesměníme za peníze. Nebo nám nabídli dva zájezdy do Tunisu - už i připravili smlouvy, stačí jen podepsat. A co je zarážející? Smlouvy, které jsou už na naše jména připravené k podpisu, jsou o dost tisíc dražší, než když si zájezd koupím od nich teď. To už mě přišlo jako vrchol drzosti. Místo vrácení peněz nám nabídnou zájezd o dost dražší, než mají na internetu? Ceny porovnávám v ten samý den. Aby se nedalo říct, že byl nějaký skok.
Jinak možnost vrácení peněz v emailu není. Bohužel. Takže budeme muset bojovat dál. A už nyní vím, že tato cestovka je pro mě do dalších let tabu. Takové chování k zákazníkovi se mě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
4.9.20 07:28

@lasička1 no tak to je hrozné, ale Blue Style bývá často zmiňovaná jako špatná cestovka, co se týká přístupu k zákazníkům, co teda budeš dělat?
a rodiče měli woucher z Eximu a také jim ten náhradní zájezd vyšel šíleně draho, jako by ten woucher nezapočítali - ale vzali to
mně zrušila Itálii CK KM Travel, sice se mně snažili také přemlouvat k jiné destinaci, ale nakonec mi do 14 dní vrátili peníze
jsem teda zvědavá, jak dopadneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario