Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všechny, nemáte některá zkušenosti s dovolenou v tomto středisku na jihu Istrie? Chceme tam letos a protože kluci jsou moc malí, nevím, jaké jsou tam možnosti pro děti (moře, bezbariérové vstupy a pod.) Díky za názory a rady ![]()
Ahoj,
byli jsme před lety v tomto hotelu:
http://www.hotelportal.cz/…tel-medulin/
Přístup do moře byl bezproblémový (oblázková pláž), pro děti bych řekla ideální,narozdíl od jiných středisek, kde jsou např. skály. Nevím, jestli chcete do privátu nebo do hotelu ![]()
V tomto hotelu byl i bazén, takže pro děti super.
Přeji šťastnou ruku při výběru dovolené ![]()
Katka
Ahoj Katrinko, díky! Chceme do hotelu, asi Belvedere, jak je to s mořem, není to příliš velká „zátoka“ ? A s kočárkem v pohodě?
Tak to jste si nemohli vybrat lépe, jak se uvádí v info o hotelu, je to nejlepší hotel v Medulinu a má bezbariérový přístup, takže s kočárkem mít problém nebudete určitě. Podle obrázků to s přístupem do moře vypadá dobře, určitě si najdete své místečko. Máte tam i dětský bazén u hotelu, tak to můžete kombinovat.
Víš, já jsem byla v Medulinu v 16 l., tj. před 14 lety
, takže už si to pobřeží přílis nepamatuju, ale vím, že v Medulinu byl jeden z nejlepších přístupů do moře na Istrii. Máme projeté Chorvatsko komplet celé, a to mi utkvělo v paměti.
Ale zátoka to bude určitě delší, alespoň podle fotek to tak vypadá, přikládám foto, ten Váš hotel je podle mě ten 3 rozsáhlejší objekt na fotce dál vzdálený (doufám,že se mi to podaří vložit
)
To je super, díky! My totiž taky projeli docela hodně míst v Chorvatsku, ale právě ty vstupy do vody nám troichu dělají těžkou hlavu, tak uvidíme!
Ahojky! Medulin můžu doporučit!!! Byli jsme tam asi před 3 roky. Sice bezdětní,ale bylo tam moc krááásně. užij si dovču… ![]()
Ahojky
![]()
Já byla v Medulinu ,je to asi 10 let ,bydleli jsme v apartmánech co patřily k Belvederu .Byli jsme moc spokojeni
Moře bylo čisté ,břehy oblázkové ,někde byly torochu větší kamínky a vybetonované vstupy do moře (u břehu bylo poměrně mělko,žádné prudké sešupy)).My teda spíš využívali v plné míře bazén u hotelu, ten byl super. Po pobřeží vede promenáda až do městečka.Jinak písčitá pláž tam je ,ale v kempu.(tam jsme byli 2 roky na to)
Medulin je příjemné městečko