Dovolená Maledivy - levně, jet či nejet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
1.12.18 15:45

@Petero ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
1.12.18 16:07

@Petero těch destinací low cost, kde je i mnohem krásněji a dá se i objevovat neco zajímavějšího, než se válet na pláži je..btw, pokud byste letěla na maledivy, vyražte i mimo turistická místa, at vidíte tu nádheru celou (špinavé pláže, odpadky kam se podíváš) jinak co se týče toho uměle vytvořeného ráje pro turisty, pokud seženete něco levného, budte si jista, že to naženete někde jinde, drahé jídlo, pití, na ostrovech nic jiného pomalu nekoupíte, než co nabízí resort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.12.18 16:49

Petero je troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
1.12.18 19:39
@Petero píše:
budu na ostrove Dhiffushi jako kazdy rok 11.12 do 25.12. tak se kdyztak uvidime.

Jo, tak, takže za 1500 jen řekneš, jak se tam dostat, co? :lol: :lol: :lol:
Tvl, vždycky přemejšlím, co tyhle zoufalý vocasy vede aby vylezli z ulity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.12.18 23:15
@Miaaaa píše:
Ahoj, mým snem je podívat se na Maledivy, ideálně bydlet v té vodní vilce, prožít dovolenou na tropickém ostrově, s průzračnou vodou, kde je klid a příjemní lidé a pořádně si tam odpočinout. Byl by to pro mě zážitek na celý život. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, kde by se tato dovolená dala sehnat levně, ale tak, abychom si ji také užili. Nechci za ni dát třeba za jednoho 40, 50 000, sice si oba vyděláme kolem 20 000, ale přesto si myslím, že 100 000 na dovolenou je pro nás moc. Byly jste některá na Maledivách? Zajímalo by mě, jak tam např. ta příroda vypadá ve skutečnosti, jestli nejsou fotky cestovek třeba vylepšené ve photoshopu. Kdybyste třeba měli nějakou fotku moře nebo tak, byla bych ráda. Neodrazovali Vás od dovolené Vaši blízcí? Protože mamka byla vychovaná tak, že se má neustále šetřit, nic si pomalu nedopřát a nejlepší je peníze vrazit do bydlení, takže mě stále odrazuje, že je to drahé, ale rodiče žijí v domku, kde je pořád třeba něco opravovat, my v bytě, který je až na pár drobností v podstatě zařízený, jen splácíme rodičům 30 000 půjčky. Já bych si tím ale splnila jeden ze svých životních snů. :srdce: Stojí Maledivy opravdu za to? Neznáte nějakou podobnou destinaci, která se dá sehnat levněji a přitom je stejně krásná?

Zanzibar je nádherný exotický ostrov s nejmodřejší vodou a nejbělejších pískem, jaký jsem kdy viděla.Velké mušle.Palmy, příroda, Stone Town, kde se na rodil Freddy Mercury a líbezné vyjížďky po moři bárkou.Hvězdy nad hlavou .Kdo chce zažít sen, tak Zanzibar.

Maledivy jsou sice krásný kýč, ale není tam moc co dělat, ostrovy jsou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
11.7.19 10:02
@Imamother píše:
Holky, na Maledivy bych mimo sezónu teda nejela. Zejména, pokud je to celoživotní sen a nemusí se opakovat. Když někdo jezdí pravidelně každý rok, tak třeba oželí, že mu jedna dvě dovolené nevyjdou dle plánu, ale takhle? Tím spíš, pokud to má být jen třeba na týden.

Četla jsem hororové příběhy lidí, kterým celá dovolená propršela (fakt v kuse x dní), báli se, že jim střecha chatičky odletí nad hlavou (strašný vichr) a do vody se fakt nedalo jít (hrozně zvířená, vlny). To je dost na pytel na ostrůvku, kde není co dělat kromě válení se na pláži nebo u bazénu :nevim:

Navíc ta sleva není zase až taková.

Příspěvek upraven 08.06.17 v 10:20

Já stále bádåm, co je na Maledivách sezona a co ne :think: Jestli se sezona bere jako ty stabilnější měsíce únor, březen, nebo „naše“sezona t. j.prázdniny červenec, srpen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.7.19 16:35

Ahoj, nechystá se někdo v srpnu někam do exotiky?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.22 19:06

Maledivy se vyplatí kombinovat se Srí Lankou

Plno cestovatelů využívá cestu k odpočinkovému pobytu na Maledivách a zároveň trochu dobrodružnější cestě po rozmanité Srí Lance.

Edit admin: odkaz na blog smazán, osobní propagace není v diskuzích možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario