Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nejsem zadnej simousek myslim ze jste fakt masla a totalni magori ze ji nenechate ja jsem jeji kamoska a vim o ni hodne.
Simi prd na ne je to jen zavist.uzij si to na dovce a pak napis papa
Pipka turka je překlep, mělo to být Pipka trubka, to by sedělo. Teď už mi je tě fakt líto, vytvářet si fiktivní kamarádku. Děvče, uvědomuješ si, že můžeš mít sto nicků, ale IP adresa je furt ta stejná, to nejde nijak změnit? A to tě pokaždé prozradí?? ![]()
Simi najdi si dobrého psychiatra jestli už ho nemáš a dodržuj dávkování léků. Tohle je vážně smutné o to více, jestli máš vážně děti. První krok je uvědomit si, že máš vážný problém.
@fifinka609 píše:
Simi najdi si dobrého psychiatra jestli už ho nemáš a dodržuj dávkování léků. Tohle je vážně smutné o to více, jestli máš vážně děti. První krok je uvědomit si, že máš vážný problém.
@pipka turka píše:
Holka zlatá, to ti pořád nedochází, že tady ti nikdo nic nezávidí, protože ti nikdo nevěří ani slovo?! ![]()
Nejdřív mi to přišlo jako sranda, ale ted je mi tě vážně jen moc líto.
Jestli jsi neštastná a potřebuješ s někým mluvit, tak to zkus bez těch lží a výmyslů a uvidíš, kolik lidí tě tady rádo vyslechne a porádí.
Tohle jsi si opravdu nevybrala nejlepší způsob. Zkus se nad tím zamyslet, až budeš zakládat další téma ![]()
@pipka turka píše:
Tohle je příznak schizofrenie. Simono, pal k doktorovi! Tohle není normální, chudáci děcka ![]()
Zdravím,
diskuze se už od první strany netýká tématu, zamykám.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Maji hodne penez hodne moc tak se starejte o sebe decka jedny prasteny.jste magori ci co?