Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Oživuji diskuzi
už to vypadalo, že do Řecka nepoletíme, ale nakonec jsme se přece jen pro Řecko rozhodli
akorát, že budu zájezd kupovat až teď…
No… zajímá mě, jestli máte zkušenosti s půjčením skútru nebo čtyřkolky? Všude čtu jen o autech, ale o skútru nikde nic moc není.
Je možné půjčit jen na jeden den?
@lenyhudy na Lefkadě jsme si půjčovali skútry a paráda. Jak je to malý ostrov tak to nebyl problém. Na delší vzdálenosti jsme měli ke konci pak auto. Teď na té Krétě jsem si ani nevšimla, jak jsme byli s malým, tak stejně nepřipadali v úvahu
@lenyhudy Skutry pochopitelne na netu nenajdes (oproti car rentals), ale pujcujou se vsude - ja sem byla na Lefkade a Kefalonii a vsude bez problemu.
Sem na tom stejne, mame doma 15.mesicni, nejdriv ze nepojedem, ted sem se rozhodli ze preci jen do toho v zari „prastime“ a uz jen shanim letenku na Lefkadu a tesim se jako mala ![]()
My se z Rhodosu vrátili před týdnem a úžas! Krásný místo, hotel, pro děti 100% vyžití, my jsme byli moc spokojení až na to, že si kluci z čech přivezli bacila, takže se prostřídali ve zvracení a průjmování
Ale i tak to byla jedna z našich nejlepších dovolených, co jsme kde byli ![]()
Ok, díky za info
kamarádka mi teď říkala, že si půjčovali i na jeden den a přímo na místě ![]()
Tak dovča koupená a letíme na Rhodos
Chci se zeptat, nevíte jestli se dá nějak dostat na Prasonisi třeba busem? A co třeba na Rhodosu doporučujete k vidění?
Jo a ještě jeden dotaz nevíte jaké jsou časy odletů na Rhodos z Brna? Co jsem četla, tak třeba z Prahy se létá většinou brzo ráno…
@lenyhudy Na Rhodosu je toho hrozně moc krásného.
Doporučuji přečíst pár cestopisů od lidiček, kteří Rhodos navštívili.
http://www.recko.name/cestopisy.php?…
@lenyhudy píše:
Tak dovča koupená a letíme na RhodosChci se zeptat, nevíte jestli se dá nějak dostat na Prasonisi třeba busem? A co třeba na Rhodosu doporučujete k vidění?
jj, dá se tam dojet busem
busem se tam dostaneš snad všude
my takhle jezdili
@lenyhudy My na Rhodos leteli pred 14 dny z Pardubic a odlet byl vecer o pul 8 a pri zpatecni ceste byl odlet z Rhodosu ve 4 odpoledne, takze s detma parada. Delegatka doporucovala vylet na Rhodos, vylet do udoli motylu a plavbu lodi po vychodnim pobrezi.
Uzijte si to tam, je tam uzasne a byla to nase NEJ dovolena!
@MMarcela píše:
@lenyhudy Na Rhodosu je toho hrozně moc krásného.
Doporučuji přečíst pár cestopisů od lidiček, kteří Rhodos navštívili.
http://www.recko.name/cestopisy.php?…
jj, tuto stránku znám, je super ![]()
@Alex Adrian píše:
@lenyhudy My na Rhodos leteli pred 14 dny z Pardubic a odlet byl vecer o pul 8 a pri zpatecni ceste byl odlet z Rhodosu ve 4 odpoledne, takze s detma parada. Delegatka doporucovala vylet na Rhodos, vylet do udoli motylu a plavbu lodi po vychodnim pobrezi.
Uzijte si to tam, je tam uzasne a byla to nase NEJ dovolena!
dívala jsem se na stránky cestovky a mají tam, že by měl být odlet ve 12 hodin. Škoda, že ne ráno, ale zas lepší než večer, to by byl celý den pryč
@Alex Adrian ahoj
mužů se zeptat kde přesně a v jakem hotelu jste byli
taky zrovna vybirame, tak by se zkušenost hodila ![]()
@stříbřenka Byli jsme tady: http://www.greece-tours.cz/…os/kolymbia/ Opravdu super dovolenka ![]()
@Alex Adrian to vypadá krásně, ale je to teda dost peněz
já pokouknu po lacinějším, ale děkuju ![]()