Dovolená Řecko 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
6.7.14 19:39

Oživuji diskuzi :) už to vypadalo, že do Řecka nepoletíme, ale nakonec jsme se přece jen pro Řecko rozhodli :) akorát, že budu zájezd kupovat až teď…
No… zajímá mě, jestli máte zkušenosti s půjčením skútru nebo čtyřkolky? Všude čtu jen o autech, ale o skútru nikde nic moc není.
Je možné půjčit jen na jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
6.7.14 22:27

@lenyhudy na Lefkadě jsme si půjčovali skútry a paráda. Jak je to malý ostrov tak to nebyl problém. Na delší vzdálenosti jsme měli ke konci pak auto. Teď na té Krétě jsem si ani nevšimla, jak jsme byli s malým, tak stejně nepřipadali v úvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
7.7.14 10:15

@lenyhudy Skutry pochopitelne na netu nenajdes (oproti car rentals), ale pujcujou se vsude - ja sem byla na Lefkade a Kefalonii a vsude bez problemu.

Sem na tom stejne, mame doma 15.mesicni, nejdriv ze nepojedem, ted sem se rozhodli ze preci jen do toho v zari „prastime“ a uz jen shanim letenku na Lefkadu a tesim se jako mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.7.14 12:54

My se z Rhodosu vrátili před týdnem a úžas! Krásný místo, hotel, pro děti 100% vyžití, my jsme byli moc spokojení až na to, že si kluci z čech přivezli bacila, takže se prostřídali ve zvracení a průjmování :roll: Ale i tak to byla jedna z našich nejlepších dovolených, co jsme kde byli :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.7.14 16:45

Ok, díky za info :) kamarádka mi teď říkala, že si půjčovali i na jeden den a přímo na místě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.7.14 16:47

Tak dovča koupená a letíme na Rhodos :) Chci se zeptat, nevíte jestli se dá nějak dostat na Prasonisi třeba busem? A co třeba na Rhodosu doporučujete k vidění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
8.7.14 16:48

Jo a ještě jeden dotaz nevíte jaké jsou časy odletů na Rhodos z Brna? Co jsem četla, tak třeba z Prahy se létá většinou brzo ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
9.7.14 22:53

Rhodos skrývá spoustu krás

@lenyhudy Na Rhodosu je toho hrozně moc krásného.
Doporučuji přečíst pár cestopisů od lidiček, kteří Rhodos navštívili.
 http://www.recko.name/cestopisy.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.7.14 06:49
@lenyhudy píše:
Tak dovča koupená a letíme na Rhodos :) Chci se zeptat, nevíte jestli se dá nějak dostat na Prasonisi třeba busem? A co třeba na Rhodosu doporučujete k vidění?

jj, dá se tam dojet busem :-) busem se tam dostaneš snad všude :-) my takhle jezdili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
10.7.14 08:45

@lenyhudy My na Rhodos leteli pred 14 dny z Pardubic a odlet byl vecer o pul 8 a pri zpatecni ceste byl odlet z Rhodosu ve 4 odpoledne, takze s detma parada. Delegatka doporucovala vylet na Rhodos, vylet do udoli motylu a plavbu lodi po vychodnim pobrezi.
Uzijte si to tam, je tam uzasne a byla to nase NEJ dovolena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.7.14 17:00
@MMarcela píše:
@lenyhudy Na Rhodosu je toho hrozně moc krásného.
Doporučuji přečíst pár cestopisů od lidiček, kteří Rhodos navštívili.
http://www.recko.name/cestopisy.php?…

jj, tuto stránku znám, je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.7.14 17:01
@Alex Adrian píše:
@lenyhudy My na Rhodos leteli pred 14 dny z Pardubic a odlet byl vecer o pul 8 a pri zpatecni ceste byl odlet z Rhodosu ve 4 odpoledne, takze s detma parada. Delegatka doporucovala vylet na Rhodos, vylet do udoli motylu a plavbu lodi po vychodnim pobrezi.
Uzijte si to tam, je tam uzasne a byla to nase NEJ dovolena!

dívala jsem se na stránky cestovky a mají tam, že by měl být odlet ve 12 hodin. Škoda, že ne ráno, ale zas lepší než večer, to by byl celý den pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
27.7.14 10:25

@Alex Adrian ahoj :mavam: mužů se zeptat kde přesně a v jakem hotelu jste byli :?: taky zrovna vybirame, tak by se zkušenost hodila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
28.7.14 07:58

@stříbřenka Byli jsme tady: http://www.greece-tours.cz/…os/kolymbia/ Opravdu super dovolenka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
30.7.14 15:53

@Alex Adrian to vypadá krásně, ale je to teda dost peněz :think: já pokouknu po lacinějším, ale děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí