Dovolená s přítelem náctileté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
17.8.23 14:08
@markytka3 píše:
no vidis a ty me pises, ze ja skacu jak dite piska :lol: :lol: me dite nechtelo jet do tohoto konkretniho strediska, protoze to tam znalo a vidinu prespani s kamosi vyhodnotil jako zazivnejsi… kdyby mi tvrdilo jen, ze ho to tam nebude bavit aniz by tam byl, tak mu vysvetlim, ze tenhle pristup pro zivot je na houby, ze se nikam neposune a zustane hnit na jednom miste (coz pada na urodnou pudu u druhorozeneho) a jelo by se… pro me je ukazovat detem moznosti sveta to nejlepsi, co jim jako rodic mohu poskytnout… takze o tom, kdo skace jak piskne maly smrad ve tvem pripade bych pomlcela :lol: :mavam:

Taky dítěti ukazuju možnosti světa. A přesto u něčího dám na jeho přání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.23 15:29

Tuhle diskuzi dám přečíst synovi, ať ví, co ve mně má :). Dovolená s jeho přítelkyní byla naprosto v pohodě. Některé dle diskuze budete jednou tchyně snů. A takové to - dokud tě živíme a šatíme… to je skvělá věta, používejte ji co nejčastěji :palec:

• Citovat
  • Upravit
74217
17.8.23 15:37
@Anonymní píše:
Tuhle diskuzi dám přečíst synovi, ať ví, co ve mně má :). Dovolená s jeho přítelkyní byla naprosto v pohodě. Některé dle diskuze budete jednou tchyně snů. A takové to - dokud tě živíme a šatíme… to je skvělá věta, používejte ji co nejčastěji :palec:

Taky plánuji, že to dám starší dceři přečíst. Především do filtru některé extrémní názory, jak to mají doma jiní mládežníci. Aby věděla, že by mohla mít jinde přistřižená křídla, omezené možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.8.23 15:40
@Anonymní píše:
Tuhle diskuzi dám přečíst synovi, ať ví, co ve mně má :). Dovolená s jeho přítelkyní byla naprosto v pohodě. Některé dle diskuze budete jednou tchyně snů. A takové to - dokud tě živíme a šatíme… to je skvělá věta, používejte ji co nejčastěji :palec:

Ale to je tvoje volba, že si vzala i přítelkyni a nevadí ti to…mně to třeba vadí, nikoho cizího na dovolené nechci…nevím, proč to má souvislost tchyní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
17.8.23 15:51
@Monchichik píše:
Ale to je tvoje volba, že si vzala i přítelkyni a nevadí ti to…mně to třeba vadí, nikoho cizího na dovolené nechci…nevím, proč to má souvislost tchyní…

Dceři je 19 a přítele má 2 roky. Známe ho, přespává u nás, společně jsme už taky ledacos podnikli, ale na rodinou dovolenou ho nebereme. Ale u nás je to o to jednodušší, že dcera to bere tak, že si s námi pořád ještě chce jednou za rok užít 14 dnů u moře a přítele k tomu nepotřebuje :mrgreen: Jezdíme do apartmánu, takže jedním z důvodů proč ne, je to soukromí a mladí to mají podobně…Radši pak jedou někam sami a nemáme problém jim na to přispět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.8.23 16:02

@ivašot. No já jsem v tomhle asi úplně divná :mrgreen:…ale u nás teda nehrozí ani žádné přespávání…já tady prostě nikoho cizího nechci ;) naštěstí ti starší měli pokoj dohromady, takže to ani nešlo…na dovolenou s námi jezdili celkem dlouho, mají rádi moře, střídal se pak syn i s mužem v řízení…byli jsme spolu rádi…ten nejstarší za námi přiletěl na dovolenou i z místa, kde žije…když měl pak syn přítelkyni, jezdil s ní už sám…ten nejmladší s námi byl teď taky u moře…na dovolenou u nás už nechtěl, zůstal doma…ale už je plnoletý… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
17.8.23 16:11
@Monchichik píše:
@ivašot. No já jsem v tomhle asi úplně divná :mrgreen:…ale u nás teda nehrozí ani žádné přespávání…já tady prostě nikoho cizího nechci ;) naštěstí ti starší měli pokoj dohromady, takže to ani nešlo…na dovolenou s námi jezdili celkem dlouho, mají rádi moře, střídal se pak syn i s mužem v řízení…byli jsme spolu rádi…ten nejstarší za námi přiletěl na dovolenou i z místa, kde žije…když měl pak syn přítelkyni, jezdil s ní už sám…ten nejmladší s námi byl teď taky u moře…na dovolenou u nás už nechtěl, zůstal doma…ale už je plnoletý… ;)

S tím přespáváním jsem si zvykla, ale hlavně díky tomu, holka má svůj pokoj a svou koupelnu a je to ještě oddělené dveřma, takže nehrozí nějaké ranní nebo večerní kolize v koupelně. Takže když se někdy potkáme, tak až v kuchyni u snídaně a to ještě zdaleka ne vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
17.8.23 16:14
@Anonymní píše:

Jak souvisi tchyne snu s tim, ze chci mit na dovolene soukromi? A nejen to, jak bych sladila program? Starsi syn se slecnou lezou po skalach, behaji pulmaraton a na kole projeli pul Evropy. Na to ja fyzicky uz davno nemam. Mladsi ma taky sve zajmy. Jeste letos s nami byl, ale ne vsude, a uz vymysli kam s pritelkyni pristi rok vyrazi. Sami. Ja taky byla s rodici naposledy nekdy ve tretaku na stredni. Tezko jsem jim mohla navrhnout putak po Recku a spani pod sirakem. Putaky jezdime porad, ale uz s urcitym pohodlim, pochopitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.8.23 16:35

@ivašot. Jo, tak tohle bych taky dala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
17.8.23 16:38
@Anonymní píše:
Co byste dělali kdyby vám dcera (17) řekla, že na společnou rodinou dovolenou (rodiče s dětmi) nechce jet, pokud nepojede i její přítel.
Jak se k tomu postavit?
Jak to vyřešit pokud to jednomu z manželů vadí a ten druhý to vítá?

My jsme friendly.
Takze mne by to prisel jako super napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
17.8.23 16:46
@Anonymní píše:

Je to fajn, hlavne hezky poznas dobre toho partnera tveho diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
17.8.23 16:55
@1Pears1 píše:
Jsou věci, přes které nejede vlak. Pokud někdo chce, ať si na dovolenou bere pubertální lásky svých dětí, u mě je to jedna z věcí, na kterou bych nepřistoupila.
Však až budou plnoletí, můžou jet sami.

Dcera se svym klukem jako plnoletí jeli sami.
A pak prijali nabidku se stavit i autem i za dovolenou za nami.
Prijeli o 3 dny dele nez my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.8.23 16:56
@robínek píše:
To mi přijde přehnané. Proč by si měla platit vše sama, když zůstane doma? 17letou bych doma nechala. 12letého kluka na 4 dny ani náhodou. To bych domluvila, že u někoho bude.

Beru to jako ekvivalent toho, že by dítě chtělo jet na dovolenou bez nás, taky bych mu to neplatila, kdyby se tak rozhodlo.
Mělo možnost jet na dovolenou, ubytování, strava, zábava, nechce, tak ok, ale proč bych to měla platít?
Jakože děcko odmítne jež s rodinou na dovču, to ještě pochopím u puberťáka, ale proč bych mu měla ještě navařit a naplnit lednici?
Nechce být s rodiči, tak ať se stará samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
17.8.23 17:11
@Sisika9 píše:
Takže když bude někdo studovat na doktora, tak se má ještě v 24 letech hlásit doma v 22:00 mamince, protože si nezvládne platit vše sám? Máte tedy dost pokřivené myšlení. Vůbec nechápu, jak schopnost dítěte se živit souvisí s jeho zodpovědností a vyzrálostí :roll: fakt kecy, tohleto :roll:

Ma dcerka studuje mimo nas domov, nebydli s nami, protoze studim ma opravdu daleko :).
Tak to teda asi mam nabehnoit s tim at mi hlasi v 22:00, co teda muze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
17.8.23 17:15
@Big boss píše:
Beru to jako ekvivalent toho, že by dítě chtělo jet na dovolenou bez nás, taky bych mu to neplatila, kdyby se tak rozhodlo.
Mělo možnost jet na dovolenou, ubytování, strava, zábava, nechce, tak ok, ale proč bych to měla platít?
Jakože děcko odmítne jež s rodinou na dovču, to ještě pochopím u puberťáka, ale proč bych mu měla ještě navařit a naplnit lednici?
Nechce být s rodiči, tak ať se stará samo.

Tak mas povinnost, aby Tve 17 dite, melo, co jist. A ano to jidlo musis kupovat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí