Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máme objednanou dovolenou na termín od 21.5., v hotelu Caribbean World Monastir Resort & Aquapark a napadlo mě jestli tam náhodou taky někdo nebyl, případně se tam nechystá. Po pravdě mám strach i z termínu na konci května a ráda bych se ujistila, že jsme neobjednali úplně blbě. Děkuji ![]()
@Asiina píše:
Byli jsme, je to tam pěkné, personál moc milý 😊
Moc děkuji za reakci. Mám trochu strach, jak bude vypadat pokoj. Vybrali jsme nějaký ekonomi a bojím se, že nám to spadne na hlavu. Doufám, že na místě půjde připlatit lepší pokoj, jestli to bude nějaká katastrofa. Nevím co mě to napadlo
. Říkala jsem si, že se mi nechce platit za něco, kam se půjdeme jen vyspat. No a až po koupi jsem našla recenze, že je tam malá a špinavá pláž ![]()
No, ekonomy varianta v Tunisku byl hodně špatný nápad. Hotel neznám, ale tyto druhy pokojů bývají často třeba u výtahů, nad kuchyní, bez balkónu atd. Nejde to u cestovky ještě změnit?
Zakladatelko omlouvám se, že oživuji. Ale mohu mít troufalý dotaz jak to v tom hotelu nakonec vypadalo? Našla jsem na internetu jedno děsivé video, ale v nabídce cestovek je hotel stále.
Tak by mě zajímala recenze někoho kdo tam byl.
Moc děkuji za případnou odpověď ![]()
@Karinkas píše:
Zakladatelko omlouvám se, že oživuji. Ale mohu mít troufalý dotaz jak to v tom hotelu nakonec vypadalo? Našla jsem na internetu jedno děsivé video, ale v nabídce cestovek je hotel stále.
Tak by mě zajímala recenze někoho kdo tam byl.
Hotel byl zavřený, ale jeli jsme okolo a byla jsem za to upřímně ráda. Z venku vypadal strašně. Hotel otevíral až v plné sezóně a my jsme jeli poslední týden v květnu. Dozvěděli jsme se to pár dnů před odletem. Nabídli nám změnu na hotel Skanes Serail a byli jsme tam moc spokojení.
@Niki.J.B. píše:
Hotel byl zavřený, ale jeli jsme okolo a byla jsem za to upřímně ráda. Z venku vypadal strašně. Hotel otevíral až v plné sezóně a my jsme jeli poslední týden v květnu. Dozvěděli jsme se to pár dnů před odletem. Nabídli nám změnu na hotel Skanes Serail a byli jsme tam moc spokojení.
Tak to bylo štěstí
. Moc děkuji za odpověď a hned si píšu jméno hotelu a dávám do výběru. Teď vybíráme dovču a docela mě ty různé recenze na solidně vypadající hotely děsí. Tak pokud se rozhodneme pro ten Tunis snad budeme mít taky štěstí. ![]()
Careebean world monastir Nebrat!!! Byli jsme tam s rodinou 8/2022. Spinave matrace, rucniky, bordel na plazi, aquac na spadnuti. Chodi tam mistni; vsude po nich bordel, v bazenu plavali cerne vlasy. Video od pana Malka je pravdive. Mame vyfoceneho svaba v koupelne. Klimatizaci v jidelne vubec nezapinali. Byla to nase prvni dovolena (letecky)a do Tunisu mne uz nikdo nedostane!!!