Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@karma3 píše:
Bohužel byla nakonec schválena. Vedení argumentuje, že kdyby jí nebylo vyhověno, půjde s tím k soudu.Takže tak, ale moc děkuji za Vaše komentáře.
tak ale to je pohodlnost vedení, protože by to těžko vyhrála, když celou dovolenou může určovat zaměstnavatel
@vokishka píše:
tak ale to je pohodlnost vedení, protože by to těžko vyhrála, když celou dovolenou může určovat zaměstnavatel
No, ono v tom spis bude neco trochu jineho, tipuju, ze zamestnavatel ma maslo na hlave a s nwcim by k soudu jit mohla a nwbude to dovolená.
@j.a.n.i1 píše:
No, ono v tom spis bude neco trochu jineho, tipuju, ze zamestnavatel ma maslo na hlave a s nwcim by k soudu jit mohla a nwbude to dovolená.
v tom případě ano
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Mám v MŠ smlouvu do konce srpna 2023. Chci se Vás zeptat, zda se mi bude kvůli tomu zkracovat dovolená
Moc děkuji za odpověďi.
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Mám v MŠ smlouvu do konce srpna 2023. Chci se Vás zeptat, zda se mi bude kvůli tomu zkracovat dovolenáMoc děkuji za odpověďi.
No budes mi dovolenou za osm mesicu
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Mám v MŠ smlouvu do konce srpna 2023. Chci se Vás zeptat, zda se mi bude kvůli tomu zkracovat dovolenáMoc děkuji za odpověďi.
Ano.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.