Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat těch co chodí na střední školu Technicke Lyceum nebo alespoň znají někoho kdo tam chodí. Jaké to tam je? Jací jsou učitelé? Jaké je učivo a jestli tam je moc rychlé učivo, když je to pro ty co maji talent na matematiku a fyziku. Na tyto předmětu jsem talentovaný ale chápu pomaleji než ostatní protože se snažim všechno si uložit do hlavy. Jde mi o to jestli tam kladou moc velký důraz na žáky, a jestli tam na ně nejsou moc rychlí, jinak bych to tam asi těžko dával. Prosím poraďte. Děkuji
@David 3.14 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat těch co chodí na střední školu Technicke Lyceum nebo alespoň znají někoho kdo tam chodí. Jaké to tam je? Jací jsou učitelé? Jaké je učivo a jestli tam je moc rychlé učivo, když je to pro ty co maji talent na matematiku a fyziku. Na tyto předmětu jsem talentovaný ale chápu pomaleji než ostatní protože se snažim všechno si uložit do hlavy. Jde mi o to jestli tam kladou moc velký důraz na žáky, a jestli tam na ně nejsou moc rychlí, jinak bych to tam asi těžko dával. Prosím poraďte. Děkuji
tak každá škola má své pedagogy, své tempo, své vzdělávací plány
Nemaji nejakou studentskou skupinu na fb, kde by ses mohl zeptat..?
@Lucie_Sx píše:
Nemaji nejakou studentskou skupinu na fb, kde by ses mohl zeptat..?Ty jsou soukrome nebo to musi povolit spravci
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.