Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja jsem letos cestovani skrtla. Vcera pristal posledni repatriacni let, tak mi pripada absurdni predstava se za 3 mesice chystat nekam na cesty. Ono taky podle svedectvi cestovatelu nejsme jako bili mmt nikde moc vitani. Pokud vybuduji letecky most do Chorvatska karantenu kvuli takove ceste opravdu podstoupit nehodlam. On i zvyseny pohyb v ramci CR me moc netesi. V kraji mame velmi nizka cisla nemocnych a moc nestojim o to, aby se sem v lete nahrnula pulka republiky.
Tak možná hranice do chorv otevřou, rozhodne se v pulce června
Chorvati by hranice asi rádi otevřeli, budou potřebovat peníze z turistiky jako prase drbání. Ale rakušáci o tom zatím ani neuvažují. Do léta je ještě fůra času, třeba změní názor.
Také jsme chtěli jet, ale ještě uvidíme podle situace. Měli jsme to v plánu až v polovině září, autem do soukromého apartmá, což by neměl být problém, ale se 4 měsíčním mimčem, tak nevím teda ![]()
Bála bych se tim autem, nemůžete letět? My vezli v kufru i žrádlo a zamraženou sekanou
![]()
@Lamátko píše:
Bála bych se tim autem, nemůžete letět? My vezli v kufru i žrádlo a zamraženou sekanou![]()
Ty jo, a já bych zase měla strach letět. Ne proto, že nerada lítám, naopak. Ale přece jenom na tom letišti a v letadle potkáš xy možných infekcí atd. To auto mně přijde v tomhle lepší. Ale samozřejmě, že je letadlo rychlejší a bez starosti.
Pokud otevrou hranice, tak ja rozhodne nekam vyjedu… byt pak 2 tydny v karantene mi mevadi, leto je dlouhe dost… neumim si predstavit nevycestovat do zahranici aspon 3× do roka… ale ja jsem blazen