Dovolená v cizině s miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
2.2.20 19:22

Dite c 1: cca v 9 mesicich tyden na hausbotu (+ cesta autem tam a zpet), v cerstvem roce letadlem more (5 hod). oboje zcela bez problemu. dite c 2: v peti mesicich road trip autem po evrope, v sedmi italie autem k mori, v osmi cyklovylet (tyden ve voziku). taktez bez potizi. vylety po cechach na 2-4 dny nepocitam. fakt nechapu, proc by to jako mel byt problem. to zacalo az pozdeji, kdyz mladsi prestalo bavit sedet na miste, v aute i v letadle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.2.20 19:33
@Jukat píše:
Nechala bych přítele jet samotného. Za ty čtyři dny by mi to nestalo.

S tímto se ztotožňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.2.20 21:40
@LKL píše:
Dite c 1: cca v 9 mesicich tyden na hausbotu (+ cesta autem tam a zpet), v cerstvem roce letadlem more (5 hod). oboje zcela bez problemu. dite c 2: v peti mesicich road trip autem po evrope, v sedmi italie autem k mori, v osmi cyklovylet (tyden ve voziku). taktez bez potizi. vylety po cechach na 2-4 dny nepocitam. fakt nechapu, proc by to jako mel byt problem. to zacalo az pozdeji, kdyz mladsi prestalo bavit sedet na miste, v aute i v letadle :,(

A to je zakladatelce k cemu ta informace? Ona prece nema tvoje dite a jak ty muzes vedet jak se bude chovat to jeji 8o kdybys utrousila nejakou radu aspon, ale takhle to vubec nema smysl co si napsala. Prekvapive je kazde dite jine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.20 22:35
@Mysticlipstick píše:
A to je zakladatelce k cemu ta informace? Ona prece nema tvoje dite a jak ty muzes vedet jak se bude chovat to jeji 8o kdybys utrousila nejakou radu aspon, ale takhle to vubec nema smysl co si napsala. Prekvapive je kazde dite jine :nevim:

Děkuju a souhlasím, jak říkáš, každé dítko je jiné. Jedno bude mít problém i s hodinovou cestou, druhé v autě vydrží třeba celý den. To už si každý musí s tím svým zkusit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.2.20 22:52

@LKL no tak tohle je trochu extrém a to fakt nevím, co z toho dítě má sedět celé dny ve vozíku za kolem… tak ale každý mame jiné představy. Každopádně srovnávas nesrovnatelne, zakladatelka se ptá jen na cestu do Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.2.20 23:04

Jsem Vám za Vaše názory moc vděčná a jsem ráda, že vidím jiné pohledy na věc.

Upřímně, čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi chce jet. Už jen když si představím tu cestu tam i zpět - jak zde hodně z Vás zmínilo, kvůli čtyřem dnům - tak mě to dost odrazuje. Kdo ví, jak by to malý zvládnul, jak jsem psala, zatím nejel dýl jak půl hoďky, a i když určitě v budoucnu budeme jezdit delší trasy, tak zase takoví auto-cestovatelé taky nejsme, když to jde, raději chodíme pěšky.

No nic, přítel to asi ponese těžce, nebude chtít dělat křena, když tam všichni budou v párech, ale pokud chce vypadnout a odpočinout si, tak to musí přežít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
3.2.20 07:11

@Katy91 září je daleko, rozhodni se až před tím, dítko bude větší a sama uvidíš, jestli by to dalo nebo ne…když pojedeš na noc, tak v noci stejně spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
3.2.20 10:28

A co byt 4 dny v te vile a na dalsich par dni si zamluvit jen pro vas 3 nejake skromnejsi ubytovani v blizkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
3.2.20 10:33

My byli s půlročním, pak s desetiměsíčním, letecky. Bylo to super. Takže já bych jela. I když asi na dýl a ne autem. Už bude větší, bude sedět a hrabat se v písku, proč ne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.2.20 10:42

@Katy91
https://prozeny.blesk.cz/…edelaji.html
Už mají dvě děti a cestují pořád. Jen se nebát.

• Citovat
  • Upravit
36
3.2.20 14:12
@dana.dv píše:
A co byt 4 dny v te vile a na dalsich par dni si zamluvit jen pro vas 3 nejake skromnejsi ubytovani v blizkosti?

To bohužel nejde, přítel si tolik dní nebude moct vzít dovolenou, bude vůbec rád za ty dva tři dny (plus k tomu spojený víkend).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí