Dovolená v Egyptě - březen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3862
28.1.18 13:11

To asi ano. Jednou jsme byli na konci brezna a jednou v pulce dubna. Pocasi cca nastejno. V dubnu jsme jeden den chytli pisecnou bouri, ale to je asi o nahode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
28.1.18 13:13

@Akuua

Podle mych informaci se tam v breznu koupou jen otuzilci. Ale asi je to o nahode, kdyz nekdo pise, ze more melo 35 stupnu. To je teple jak kafe, to my nikdy nemeli ani v lete :?

Edit: byla pravdepodobne myslena teplota vzduchu, spatne jsem to pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
28.1.18 13:18

https://www.o-egypte.cz/teplota-more/

Prumerna teplota more v breznu je 22 stupnu. Bazen miva tak 26 - 27 stupnu. Ja osobne mam problem vlezt do bazenu, ktery ma 26 :mrgreen: Ale treba budete mit kliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.1.18 13:33

@Plavuše No tak ještě asi destinaci přehodnotíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.1.18 13:53

@Akuua Touhle dobou nejezdíme do Egypta, ale do Dubaje. Řekla bych, že polohou je to je přibližne nastejno. V moři se koupat nedá, je studené. V bazénu ano, pokud je ale vyhřívaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.1.18 13:59

@Akuua Byli jsme přelom února a března-moře hoodně studené, ale tak nějak jsme tam vlezli. Bazén nebyl vyhřívaný a do něj se nedalo, tam nevlezl za celou dobu pobytu nikdo.
Začátek dubna. Moře snesitelné, asi jako polovina června v Řecku. Pokud si zvyklá na dovolenou u moře v srpnu, kdy je moře ve středomoří vyhřáté, tak ti bude zima.Ale pokud zvládneš studenější vodu, tak ten začátek dubna už jde.
Pokud můžeš hýbnout s termínem, tak leťte druhou polovinu dubna. Jinak přehodnoťte destinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.1.18 14:38
@Plavuše píše:
@Akuua

Podle mych informaci se tam v breznu koupou jen otuzilci. Ale asi je to o nahode, kdyz nekdo pise, ze more melo 35 stupnu. To je teple jak kafe, to my nikdy nemeli ani v lete :?

Edit: byla pravdepodobne myslena teplota vzduchu, spatne jsem to pochopila

Chce to lepe cist. Vzduch 35 stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
28.1.18 14:47

@jenny.fields

Ano, vsak jsem to hned asi po minute opravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.1.18 16:44
@Plavuše píše:
@jenny.fieldsAno, vsak jsem to hned asi po minute opravila.

Tak i já špatně čtu :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.1.18 20:43

@Akuua Byli jsme na začátku března a koupačka nic moc. Moře studené, foukal vítr, u bazénu to některé dny šlo. Ale večery byla síla. Já si vzala s sebou samé letní hadříky, střevíčky atd. a mně byla taková zima :lol: Před lety jsme byly jen s kámoškama na stejném místě v druhé půlce dubna a to už byl řádný pařák, moře fajn, bazén taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí