Nákupy oblečení v Londýně

Anonymni
22.1.06 21:12
laura píše:
no, mě by to možná taky zajímalo.
 Iva

to mluvíš sama se sebou??? :oops: 8O

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
22.1.06 22:15

Ahoj Lauro,

zajímavý nápad!! Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.1.06 22:30

Já jsem taky z Prahy, zrovna jsem o tom mluvila s manželem. Já taky nevím sice kde co je, a taky má angličtina je omezena. Spíše přečtu než mluvím (teda nemluvím vůbec chichichi). Mno k nákupům to snad ani moc potřeba není, spíše k cestě… Máš nějakou představu jak to udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
22.1.06 22:50

ahoj lauro,

letenka je jedna vec a letistne poplatky vec druha, v letenke samozrejme nie su zahrnute a zaplatit ich musis, takze si k cene letenky pripocitaj okolo 4000,– CZK a co sa tyka ceny MHD v Londyne, jednodenny listok v zlacnenom w-endovom tarife nas stal 6 libier na osobu - v pracovny den je to este viac.
su to aktualne :,-(zby, v Londyne som bola koncom minuleho roka.

takze s tymi „vyhodnymi“ nakupmi to nevypada az tak ruzovo …

pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
22.1.06 23:06

Chtěla jsem napsat přesně to, co Baboo :))

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.1.06 23:11

Och, tak to není příliš povzbudivé. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
23.1.06 07:13

nepsala to tu tenkrát mroe? možná se pletu, ale taky jsem to tu četla..
přiznám, že raději to oblečení koupím v secondhandu než abych jela do GB jen kvůli tomu - pro malé děti tam mají krásné značkové kousky, téměř nenošené. Mmch, levně jsme nakoupili na Krétě, i hračky a dětské vybavení. Jen se musí člověk omezit kvůli letadlu, aby toho netáhl moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.1.06 07:33

jj, v Anglii seženete krásný oblečení za pár korun(hlavně teď v povánočních slevách) v perfektní kvalitě. Sama jsem tam nakoupila pár věciček ještě než jsem vůbec byla těhotná :wink: Nedovedu si však představit, že bych měla vše zvládnout (nevím jestli uvažuješ o nocování) za jeden den, aniž bych už přesně věděla, do kterýho obchodu jít… Řeknu to takhle:zpočátku mýho pobytu v Anlgii jsem nakoupila krásný vánoční dárečky - prostě jsem prošla jen pár obchůdků a co se mi líbilo, jsem koupila… Po nějakým čase jsem ale zjistila, že jsem vše mohla nakoupit DALEEEEKOOOO levněji, jen kdybych se trošku orientovala :?
Taky uvažuju, že tam pojedu nakoupit výbavičku, ALE 1. mám kde přespat, 2. vím kde dobře a levně nakoupím,(3. spojím to s návštěvou přátel).
Nechci nikoho odrazovat, ale pro ty, co nejsou zorientováni umí být Anglie pěkně drahá :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.1.06 07:53

No, musela bys toho kupovat asi hodně, aby se ti to vyplatilo. Musíš počítat i cestu z letiště, která je tam hodně drahá… Ale mohla bys tam nakoupit i pro sebe a to by se vyplatilo určitě.
Nedovedu si ale představit zvládnout to všechno za jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
23.1.06 10:46

já bych do Londýna taky ráda letěla, mám tam kámošku, takže spíš kvůli tý návštěvě.. JInak i když jsem tam 2 měsíce pracovala, tak levné obchody neznám vůbec.. :(
a cenově se to myslím taky moc nevyplatí.. Pokud letíš s Easy Jetem, tak sice ta jednosměrná letenka vypadá levně, ale pokud vím, tak doprava z lešitě do centra se pohybovala okolo 20 liber. Z Heathrow to sice bylo „jen“ cca 5-6 (jako celodenní jízdné), ale na Heathrow zase lítá jen CSA nebo BA.
Takže asi tak - kvůli návštěve Londýna, proč ne, ale aby člověk ušetřil, to zrovna ne.. Jinak si myslím, že ten den je na návštěvu málo, chce to aspoň dva, aby člověk stihnul zajít do hospůdky :wink: .. Ty Londýnské mají určitě svoje kouzlo a vůbec je Londýn krásnej :) -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
23.1.06 11:14

Ahoj,
tak ja si myslim, ze letet do Londyna na jeden nakupni den opravdu nema smysl. Jednak vsechny levne letecke spolecnosti letaji na letiste pomerne vzdalena nakupnim centrum, takze se ti nevyplati doprava do mesta, za druhe si nedovedu predstavit tu rychlost nakupovani, abys vsechno stihla v jednom dni(snad jedine ze bys nakupovala na letisti :wink: ) a za treti zimni slevy uz jsou od vanoc v plnem proudu a tak uz prebrane a pokud bys chtela sehnat opravdu levnou letenku, nemas podle meho nazoru sanci je letos jeste stihnout. Nakoupit v Anglii se vyplati i bez slev(v obdobi slev to samozrejme plati dvojnasob), ale chce to mit nocleh alespon na jednu noc a letet nekam, kde se da nakupovat, nebo si udelat dovcu a nakoupit pri ni( nejlepsi varianta je tam mit zname, nebo tam bydlet samozrejme :wink: )
Jinak driv letala jeste spolecnost Flybe, ktera byla levna a letala do Southamptonu, kde je velke nakupni centrum a neni daleko od letiste, takze se to teoreticky dalo, prakticky ale asi taky ne, nebot lety na jeden den nenavazovaly. Tahle spolecnost uz ale z Prhy neleta(bohuzel meli jsme to ze Southamptonu blizko).
Kdyby ses ale rozhodla, ze si udelate dovolenou (doporucuju tak cervenec kvuli letnim slevam, max. zacatek srpna) a objednali si letenku dostatecne vcas, aby byla levna, urcite dobre nakoupis, pro sebe, manzela i deti. Do minule diskuse jsem davala i internetove adresy, na kterych mimo jine najdes i store locator(kdyz budes vedet, kde budete bydlet, najdes tam nejblizsi obchod).

Tak drzim palce.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 13:54

moc díky, vyřešili jsme to tak,že náhodou kamarádka mojí kamarádky tam žije,takže si přímo na stránkách některých firem vyberu,co chci.Objedná si to ale ta kamarádka v Londýně a pak mi to pošle sem.Nicméně s manžou jsme o dovče mluvili a shodli jsme se na tom,že toto počasí není nejštastnější tak jako tak narychlo nějak hledat hlídání,takže zkusíme bud jaro nebo léto dovču právě abysme viděli něco víc než jen z rychlíku obchody.Děkuju laura

• Citovat
  • Upravit
19
27.1.06 22:02

Ahoj,
zila jsem rok v IRsku (ted jsme pul roku doma) a rada vzpominam va levne nakupy v obchodech. Jenze, to jsem tam zila a denne chodila na prochazky po obchodech, mela prehled, kde, co maji, kdy zacinaji slevy a pod. Do nakoupenych veci oblekam jeste dnes. Fakt se tam da za levny peniz nakoupit, ale ne za jeden den.
Bohuzel
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.9.14 10:50

Ahoj. Letíme 3.10-8.10. do Londýna. Netušíte, zda budou v shopech nějaké slevy?
A ještě jak je to s jídlem? Je v centru hodně „fastfoodů“ nebo restaurací cenově přijatelných? Děkuji všem za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí