Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy, díváte se na novou „reality show“ na ČT1 Dovolená v protektorátu? Jak se vám líbí rodina? Musím říct, že po dlouhé době je to původní pořad, který mne oslovil, je zajímavé pozorovat, jak tu rodinu pohltila historická doba, kam je zasadili. Všichni jsou sympatičtí, hlavně babička, „maminka“ už tolik ne ![]()
Taky koukam, je to změna
a jsem zvědavá jak se jim bude dál dařit. Jen teda jsme koukala že si hned koupili lahev vína
, bych s ebála že nebude co jíst a počítam že se bude přiostřovat ![]()
Mě se také první díl líbil
Jsou mi sympatičtí všichni a hlavně babička. Myslím si, že bez ní by to tam měli všichni daleko těžší. Ví jak to dřív chodívalo, že se dá uvařit i z mála.
Jj, připadá mi, že bez babičky by měli problém - ona drží kasu, ví, jak se starat o zvířata atd. Navíc je krásně lidská ![]()
Rodina se mi moc nelíbí, tedy hlavně, jak je televize nutí všechno hrát a přehrávat a tak. Na každou blbinu musí reagovat, něco říci. No, reality šou. Dobu vystihli pěkně, ale jinak je všechno moc hrané. Sympatické jsou mi tam jen děti.
Babička a ten vlasatej týpek ok, ale mamina a ten plešoun jsou nějaký přechytralý a to nejmladší dítě nějaký drzý na tu dobu
na pořad jsem zvědavá, zatím ale oplakávám konec Vyprávěj ![]()
Koukám taky a líbí se mi to
Je to fajn změna
Je to prostě „něco jiného“…
Promne je tam nej deda. Ten ani nevi, ktera bije:-) jinak maminka je nesympaticka a prechytrala. Je docela hruza sledovat, jak vypada bez makeupu.
Taky jsem to měla zapnuté, jsem zvědavá, jak jim to půjde dál.
@jaaaaaana copak bez makeupu, ale ty melírovaný mastný vlasy a pořád toho čokla v ruce, u plotny stojí jen babička