Dovolená v protektorátu - díváte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
26.5.15 21:24

No dneska ta máma celkem troufale jela do toho učitele… Babička a děda jsou nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.5.15 21:26

Taky jsem se koukala, ten dlouhovlasej je známej mojí kolegyně a bydlí ve městě, kde jsem bydlela já. :lol:
Jinak mi bylo docela líto babičky, jak se tam z rádia dozvěděla, že jsou v protektorátu. Už to jednou prožila a i když věděla, že je to jen jako, určitě se jí ty vzpomínky vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.5.15 21:27

No jo, dneska byl vlastně druhej díl, sakra. Holt to zkouknu zítra na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 21:31

No, i co jsem pochopila v tom minulém díle, tak oni věděli, že půjdou „někam“ do minulosti, ale nevěděli kam, že? Tak mě by se líbilo si to zkusit v této době. Nebo líbilo, to zní sakra blbě, ale prostě zažít to, co zažili moji blízcí příbuzní, přeci jen to není tak dlouho, co se toto stalo… A ta babička to dneska i jasně řikala, když fasovali ty lístky potravinový, že si to uplně připomněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
26.5.15 21:32

@PetraJ no jo babi se do toho asi fakt vžila jak tam četla ty vyhlášky :think: ale ta máma tam neni moc vidět že by něco dělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 21:33
@Markéta80 píše:
@PetraJ no jo babi se do toho asi fakt vžila jak tam četla ty vyhlášky :think: ale ta máma tam neni moc vidět že by něco dělala :lol:

Minule i protestovala na to oblečení… Že se nebude péct… Tak ale jednou se tak prostě oblékali, tak holt musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
26.5.15 21:36

@Xiraxinek věděli že to bude něco z minulosti jen nevěděli jaká to bude doba. Děda je o pár let starší tak ten si toho asi pamatuje víc ;). Ale jo byla by to zkušenost a vyzkoušet si vyžít z mála a vše si skoro udělat sami :palec: manžel říkal že jim tam ještě pošlou nějakého žida na ukrytí :think:, uvidíme jak jim to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 21:37
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek věděli že to bude něco z minulosti jen nevěděli jaká to bude doba. Děda je o pár let starší tak ten si toho asi pamatuje víc ;). Ale jo byla by to zkušenost a vyzkoušet si vyžít z mála a vše si skoro udělat sami :palec: manžel říkal že jim tam ještě pošlou nějakého žida na ukrytí :think:, uvidíme jak jim to půjde ;)

JJ, co jsem četla dopředu, tak budou skrývat žida a ten Milan s tím Honzou (ten druhej dospělej, snad se tak jmenuje), tak ty odvedou, takže bude o dva pracanty méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
26.5.15 21:37

@Xiraxinek to bylo trapný, stačilo si něco přes sebe vzít no, je zvyklá na jiné hadry, ten její jak tam říkal že jí zabije :mrgreen: :mrgreen:, nedivim se že byl naštvanej kdyby kvůli tomuhle museli akci zrušit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
26.5.15 21:39

@Xiraxinek fakt jo? No tak to bude hustý 8o

jak se tam probudili ráno ten první den a v kuchyni jak tam seděl děda tak tam pak byl záběr na psa a na podlahu, bylo to to co si myslim :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 21:43

@Markéta80 Právě, prostě do toho šla, tak se musí podřídit a náhodou, tak mě by bavilo si tohle zkusit… Teda kostýmů mám hafo díky šermu, ale tohle by byla bomba :)

No, ehm, taky mi přišlo, že to bylo „to“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
26.5.15 21:50

Koukame, libi moc, je to zas neco uplne jineho… babicka je skvela :potlesk: maminka mi leze na nervy, ale fest- nejdriv obleceni, dneska zas s tim ucitelem, solidne si koleduje…
plesoun (Honza? ) je proste mladej, ale treba o babicce mluvi moc pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
26.5.15 21:57

@Xiraxinek :mrgreen: :mrgreen: navíc ten záběr byl docela dlouhý a štěně to nebylo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.5.15 22:00
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek :mrgreen: :mrgreen: navíc ten záběr byl docela dlouhý a štěně to nebylo ne :roll:

Taky jsem hnedka na to valila oči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
26.5.15 22:12

Co řešíte stím štěnětem? Něco mi uteklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí