Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No dneska ta máma celkem troufale jela do toho učitele… Babička a děda jsou nej…
Taky jsem se koukala, ten dlouhovlasej je známej mojí kolegyně a bydlí ve městě, kde jsem bydlela já. ![]()
Jinak mi bylo docela líto babičky, jak se tam z rádia dozvěděla, že jsou v protektorátu. Už to jednou prožila a i když věděla, že je to jen jako, určitě se jí ty vzpomínky vrátily.
No jo, dneska byl vlastně druhej díl, sakra. Holt to zkouknu zítra na netu.
No, i co jsem pochopila v tom minulém díle, tak oni věděli, že půjdou „někam“ do minulosti, ale nevěděli kam, že? Tak mě by se líbilo si to zkusit v této době. Nebo líbilo, to zní sakra blbě, ale prostě zažít to, co zažili moji blízcí příbuzní, přeci jen to není tak dlouho, co se toto stalo… A ta babička to dneska i jasně řikala, když fasovali ty lístky potravinový, že si to uplně připomněla..
@PetraJ no jo babi se do toho asi fakt vžila jak tam četla ty vyhlášky
ale ta máma tam neni moc vidět že by něco dělala ![]()
@Markéta80 píše:
@PetraJ no jo babi se do toho asi fakt vžila jak tam četla ty vyhláškyale ta máma tam neni moc vidět že by něco dělala
Minule i protestovala na to oblečení… Že se nebude péct… Tak ale jednou se tak prostě oblékali, tak holt musí…
@Xiraxinek věděli že to bude něco z minulosti jen nevěděli jaká to bude doba. Děda je o pár let starší tak ten si toho asi pamatuje víc
. Ale jo byla by to zkušenost a vyzkoušet si vyžít z mála a vše si skoro udělat sami
manžel říkal že jim tam ještě pošlou nějakého žida na ukrytí
, uvidíme jak jim to půjde ![]()
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek věděli že to bude něco z minulosti jen nevěděli jaká to bude doba. Děda je o pár let starší tak ten si toho asi pamatuje víc. Ale jo byla by to zkušenost a vyzkoušet si vyžít z mála a vše si skoro udělat sami
manžel říkal že jim tam ještě pošlou nějakého žida na ukrytí
, uvidíme jak jim to půjde
JJ, co jsem četla dopředu, tak budou skrývat žida a ten Milan s tím Honzou (ten druhej dospělej, snad se tak jmenuje), tak ty odvedou, takže bude o dva pracanty méně ![]()
@Xiraxinek to bylo trapný, stačilo si něco přes sebe vzít no, je zvyklá na jiné hadry, ten její jak tam říkal že jí zabije
, nedivim se že byl naštvanej kdyby kvůli tomuhle museli akci zrušit ![]()
@Xiraxinek fakt jo? No tak to bude hustý ![]()
jak se tam probudili ráno ten první den a v kuchyni jak tam seděl děda tak tam pak byl záběr na psa a na podlahu, bylo to to co si myslim
![]()
@Markéta80 Právě, prostě do toho šla, tak se musí podřídit a náhodou, tak mě by bavilo si tohle zkusit… Teda kostýmů mám hafo díky šermu, ale tohle by byla bomba ![]()
No, ehm, taky mi přišlo, že to bylo „to“ ![]()
Koukame, libi moc, je to zas neco uplne jineho… babicka je skvela
maminka mi leze na nervy, ale fest- nejdriv obleceni, dneska zas s tim ucitelem, solidne si koleduje…
plesoun (Honza? ) je proste mladej, ale treba o babicce mluvi moc pekne ![]()
@Xiraxinek
navíc ten záběr byl docela dlouhý a štěně to nebylo ne ![]()
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek![]()
navíc ten záběr byl docela dlouhý a štěně to nebylo ne
Taky jsem hnedka na to valila oči ![]()