Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mablanka píše:
Co řešíte stím štěnětem? Něco mi uteklo?
Mně asi taky, koukám ![]()
@Mablanka dle mého to štěně neni a záběr co jsme viděla mě přišlo že tam bylo h. o.v. n.o
![]()
proč toho psa furt nosí? Skoro každý záběr se psem v náručí ![]()
Koukame a me se libi vsichni, kazdy je zkratka nejaky a svuj
a CT prijemne prekvapila, coz moc casto nebyva, takze taky palec
a babicka je bozii!!
@Markéta80 píše:
@Mablanka dle mého to štěně neni a záběr co jsme viděla mě přišlo že tam bylo h. o.v. n.o![]()
proč toho psa furt nosí? Skoro každý záběr se psem v náručí
Taky nechápu, nohy má všechny, vypadají funkční, tak může běhat po svých, ale oni ho furt tahají jak morče ![]()
@Xiraxinek, je fakt že já tu naší taky mam často na sobě ale je to štěně a vždy si jí na sebe vezmu když vim že už delší dobu nebyla venku ale jinak ne a mít zahradu tak at si lítá volně ne
. Až ta naše bude větší a hygiena bude 100% tak jí teda nebudu nosit celé dny. Vždyt ani nic na neudělá když má psa na sobě ![]()
Taky koukám. Konečně něco smysluplného oproti jiným tv stanicím…
Celá rodinka je fajn, hlavně babička - takovou si do té doby představuju a podle mě bez ní, by to moc nezvládali.
@Xiraxinek píše:
Minule i protestovala na to oblečení… Že se nebude péct… Tak ale jednou se tak prostě oblékali, tak holt musí…
Taky mi přijde, že maminka dělá ramena - oblečení, teď ten učitel. Chápu, že nechce za každou cenu držet hubu a krok, ale na druhou stranu je to soutěž, tak jestli chce vyhrát…
@Bethuska píše:
Taky mi přijde, že maminka dělá ramena - oblečení, teď ten učitel. Chápu, že nechce za každou cenu držet hubu a krok, ale na druhou stranu je to soutěž, tak jestli chce vyhrát…
Na druhou stranu, u toho učitele bylo dobře vidět, jak o tvých dětech rozhodovali jiní (co a jak se budou učit) a tys mohla to co se ti nelíbí akorát spolknout, mlčet a držet hubu a krok. Zrovna ten moment se mi líbil
Taky koukáme, viděla jsem zatím jen první díl a je to povedené, myslím že celá rodinka do té doby dobře zapadla. Myslím že se za chvíli do té situace vžijí víc než si mysleli a budou to prožívat jako skutečnost.
Jediné čím si můžou být jisti, že to ve zdraví přežijí až do konce ![]()
@jahuhudka píše:
Na druhou stranu, u toho učitele bylo dobře vidět, jak o tvých dětech rozhodovali jiní (co a jak se budou učit) a tys mohla to co se ti nelíbí akorát spolknout, mlčet a držet hubu a krok. Zrovna ten moment se mi líbil
Souhlasím. Kdybych byla v té situaci, asi by se u mne bilo držet hubu a krok (a neohrozit tak kladný výsledek soutěže), nebo se postavit za svůj postoj i za riziko následků.
@Bethuska píše:
Souhlasím. Kdybych byla v té situaci, asi by se u mne bilo držet hubu a krok (a neohrozit tak kladný výsledek soutěže), nebo se postavit za svůj postoj i za riziko následků.
Já spíš myslela, že byla dobře vidět ta minulost. Tvoje děti učí něco, nesmíš do toho mluvit (oni sice třeba kvůli postihu v soutěži, kdysi, třeba vězení, pokuta…) nemáš skoro co jíst a ještě musíš odvádět 20% a jako bonus ti nasadí do baráku kdekoho. V těch lidech to muselo hrozně vřít a přesto museli mlčet.
@Bethuska píše:
Tak právě oni to mají žít tak, jak to bylo dříve a to rozhodně lidi měli strach cokoliv říct… Přijde mi na „tuhle“ dobu hodně drzá, no… Ono ji to třeba časem naučí ![]()
@jahuhudka píše:
Já spíš myslela, že byla dobře vidět ta minulost. Tvoje děti učí něco, nesmíš do toho mluvit (oni sice třeba kvůli postihu v soutěži, kdysi, třeba vězení, pokuta…) nemáš skoro co jíst a ještě musíš odvádět 20% a jako bonus ti nasadí do baráku kdekoho. V těch lidech to muselo hrozně vřít a přesto museli mlčet.
Přesně, do nejmenšího detailu zažiješ to, co museli vytrpět - přežít naši předci… Vyjma toho, že oni se museli bát o svůj život, to oni ne…
Taky jsem koukala a souhlasím, že babička to tam táhne a někteří začínají remcat a stavět se na zadní nějak brzy už v prvních dílech, to jsem zvědavá, co budou dělat, až jim přituhne ještě víc.
Jinak se mi to líbí, mají tam všechno do detailu dotažené ![]()