Dovolená v Tunisku - ztracená kartička pojištění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
25.6.22 18:41

@Havlova ale ty volas na ceskou infolinku, ne do tunisu. Takze je to v klidu a opravdu se domluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42580
25.6.22 18:47
@kateka.1 píše:
@Havlova ale ty volas na ceskou infolinku, ne do tunisu. Takze je to v klidu a opravdu se domluvis.

A v té nemocnici mě budou tlumočit také? To by bylo super. Já tedy spoléhám na to, že se anglicky domluvím. Ale člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
25.6.22 19:20

@Havlova zalezi co mas v podminkach za asistencni sluzby. Ale treba kdyz jsme byli na klinice s vetsim problemem a bylo to neco odborneho, tak jsme volali delegatovi a on nam to prelozil. Jinak si stahni do mobilu google prekladac (pokud nemas data tak offline verzi) a to v podstate staci. Oni ti tam stejne skoro vzdy daji tablet a komunikujes pres nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42580
25.6.22 19:32
@kateka.1 píše:
@Havlova zalezi co mas v podminkach za asistencni sluzby. Ale treba kdyz jsme byli na klinice s vetsim problemem a bylo to neco odborneho, tak jsme volali delegatovi a on nam to prelozil. Jinak si stahni do mobilu google prekladac (pokud nemas data tak offline verzi) a to v podstate staci. Oni ti tam stejne skoro vzdy daji tablet a komunikujes pres nej.

Já doufám, že to nebudu potřebovat. Ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
26.6.22 09:31

Evropska karta pojistence (EHIC, ta ceska karticka proste) Ti plati pouze v Evrope v EU, v Tunise nikoliv. Tam musis mit radne cestovni pojisteni a kdyz se Ti neco stane, musis asap kontaktovat prislusnou asistencni sluzbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí