Dovoz dětských příkrmů z ciziny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Už jenom to, že musíš na každou skleničku nalepit českou etiketu, pak to nějak zabalit, aby to vydrželo přepravu, dotáhnout na poštu… prostě spousta práce, kterou musíš, mimo jiné, připočítat k ceně. Pak už ta cena nebude tak výhodná. Nešla bych do toho v rámci eshopu. Udělat obchůdek někde v Praze, kde bys toho měla z Německa víc za skvělé ceny, třeba i na objednávku, to by možná ještě šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že posílání poštou zbytečně navýší cenu a je to hrozně pracné. U nás ve městě je obchod, kde prodávají věci dovezené z Německa. Zkusila bych to podobně, ne přes poštu, prostě jen pro lidi z okolí. A taky bych rozšířila sortiment, pleny, vlhčené ubrousky atd., to tam taky kupujeme výrazně levněji než v Čechách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Milé maminky,
zná mě tu až moc maminek, tak raději anonymně, protože vím, že z některých stran bych se mohla setkat s negativními komentáři - a to nechci![]()
Bydlíme na hranicích s DE, mám to „co by kamenem“ do německých marketů a drogerií a jezdím tam dětem (mým i bratrovým) pro zeleninové a masové příkrmy. Cenově i chutí jsou nesrovnatelné s tím, co se dá koupit u nás, bohužel
Každá korunka se hodí, tak mě napadlo, že bych příkrmy přeprodávala. Zkrátka nakoupím v DE a přeprodám tady v ČR, samozřejmě oficiálně, na živnost a pro kupujícího i s dokladem. A samozřejmě bych si na to něco přihodila, aby to teda bylo výdělečné.
Co si o tom myslíte?
Má to šanci?
Respektive, koupily byste si to? Já třeba jo, i když vím, že se to dá objednat i do ČR z nějakých německých e-shopů, ale brala bych to jako úsporu mého času, za kterou si mírně připlatím.Děkuji moc za názory, moc mi pomůžete.
D.
P. S. Názory typu „Lepší je vařit“ tady neřešme, prosím.
Kupuju na amazon.de Hipp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky vám všem za shrnutí všech pro i proti, udělaly jste mi v tom jasno
Pravdou je, že všichni z okolí +- 40 km si pro to dojedou sami. Jak píše paní, objednat to jde i z toho Amazonu, tak asi si to i spousta lidí objednává i tam, nevím, nemám zkušenost, nikdy jsem nezkoušela. Každopádně to asi zatím pustím z hlavy nebo nechám uzrat do něčeho sofistikovanějšího ![]()
- Citovat
- Upravit
A jaké super skleničky jsou v DE? Já kupuju v ČR Hipp a DMBio a obojí mi přijdou jako normální a žádný humus…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jaké super skleničky jsou v DE? Já kupuju v ČR Hipp a DMBio a obojí mi přijdou jako normální a žádný humus…
Jde o cenu. Psala jsem, ze je humus, co si za totéž říkají v CR.
- Citovat
- Upravit