Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
máte někdo letošní zkušenost s nákupy v Drážďanech? Opravdu se to vyplatí oproti našim cenám natolik, aby se vyplatilo tam jet? Jde mi hlavně o dětské zboží (UM, kaše, přesnídávky, oblečení, hračky,…).
Jde mi spíš o to, abych neušetřila např.: 1 000 Kč a tu tisícovku pak nepřidávala na benzín
.
Chystáme se jet z Prahy, ve 4 lidech
.
@sajima Asi tak. Mám dítě od začátku na UM. Najeli jsme na Sunar Premium 299Kč za 600g. Po dvou měsících jsme jeli na nákup do Drážďan hlavně kvůli oblečení do Primarku. Koupili jsme malé na zkoušku Bebivitu (3,95E za 500g)a ona jí sedla. Aktuálně jí je 6 měsíců a my víme, že jen na mlíku jsme ušetřili nějaké 4 tis. O oblečení ani nemluvě. Oblekli jsme kluka od boxerek, přes kalhoty, trička, košile. Manžel totéž. Nějaké blbosti pro dceru a miminko a stálo nás to 3 tis. Přesnídávky jsou taky o něco levnější, hlavně mnohem širší sortiment a lepší kvalita.
@MisaHanuska píše:
@sajima Asi tak. Mám dítě od začátku na UM. Najeli jsme na Sunar Premium 299Kč za 600g. Po dvou měsících jsme jeli na nákup do Drážďan hlavně kvůli oblečení do Primarku. Koupili jsme malé na zkoušku Bebivitu (3,95E za 500g)a ona jí sedla. Aktuálně jí je 6 měsíců a my víme, že jen na mlíku jsme ušetřili nějaké 4 tis. O oblečení ani nemluvě. Oblekli jsme kluka od boxerek, přes kalhoty, trička, košile. Manžel totéž. Nějaké blbosti pro dceru a miminko a stálo nás to 3 tis. Přesnídávky jsou taky o něco levnější, hlavně mnohem širší sortiment a lepší kvalita.
souhlasim! hlavne ten vyber je mnohem lepsi a kvalita paradni!
My byli na dovolene v ceskem svycarsku tak jsme tam zajeli bylo to kousek a super nakoupili jsme male hromadu presnidavek od hippu kvalita jinde nez v cr, vyber skvely a cena taky super. pak jsme zasli do primarku a ja si tam nakoupila hromadu veci a male cely satnik ve veliosti 74 a 80.