E-shop polská kosmetika :)

140
9.11.15 15:33

E-shop polska kosmetika :)

Ahoj holky prosim o radu mam napad a chcu otevrit s kamaradkou eshop bude to kosmetika s výrobky z polska, například Ziaja, Inglot, Eveline, Hean, Wibo, Jantar, Lowelly atd.. Co vy byste koupily? Urcite ceny budou vsem pristupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15550
9.11.15 15:35

Nic.

Polským šuntům se obloukem vyhýbám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.11.15 15:40

Nejsem nějaký „alergik“ na polské výrobky, jakože bych slyšela polské výrobky a měla osypky, ale ze sortimentu kosmetiky bych si nic nekoupila. Nevím, ale když už něco rozjet, tak bych nevolila to, co už jen původem výrobku, mnoho žen odmítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.11.15 15:43

Nemyslim si ze by Polske vyrobky nutne znamenali sunt, povetsinou jsou to jen vyrobky vyrabene pro cechy ne jejich vyrobky pro jejich potrebu a vyvoz do jinych zemi…Takze za me klidne, ja to tak neberu.

• Citovat
  • Upravit
2551
9.11.15 15:44

Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.11.15 15:46

Moc bych nevypichovala, ze to je polske, protoze to je casto brano jako synonymum pro sunt, ale lidi stejne polsky vyrobky kupuji furt, kdyz jsou levny nebo v akci :D. Nicmene ja bych si to urcite nekoupila, ale asi nejsem ani cilova skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.11.15 15:48
@kitty77 píše:
Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém :roll:

Souhlasím, akorát se zeptám, ty jsi polskou kosmetiku zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
9.11.15 15:50

@roksy25 Ano. Ziaja - to se prodává i u nás a pak jsem měla ještě laky na nehty značky Inglot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
9.11.15 16:02

@roksy25 Já třeba zbožňuju Inglot, dá se sehnat i u nás, v Praze mají vlastní butik a mají ho i v Douglasu. Akorát že tu stojí dvojnásobek toho co v Polsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.11.15 16:06
@kitty77 píše:
Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém :roll:
:palec: souhlasím. Je nemysl si myslet ze to jsou sunty…
  • Citovat
  • Upravit
212
9.11.15 16:13

Nenavazejte se do me rodne zeme. Co je z Polska je hned spatne? :nevim: co je to za vymysli, nechapu :nevim: Já jsem Klidne pro. :think: :palec: hlavně, že jezdíte do Kudowy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
9.11.15 16:15
@kitty77 píše:

Moje slova :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.11.15 16:21

@Zireael @kitty77 A zeptám se, máte pleť problematickou, nebo normální bez problémů? Máte s takovými polskými výrobky zkušenosti? Nebo jste typ, co snese vše, bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.11.15 16:21

@Sandra-emimi vetsina z nas pise opak ;)

• Citovat
  • Upravit
212
9.11.15 16:23

@KackaDoup však proti Vám nic nepisu, ale namichly me nektere názory :cert: hlavně že ČR má kvalitní výrobky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák