Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky prosim o radu mam napad a chcu otevrit s kamaradkou eshop bude to kosmetika s výrobky z polska, například Ziaja, Inglot, Eveline, Hean, Wibo, Jantar, Lowelly atd.. Co vy byste koupily? Urcite ceny budou vsem pristupne
Nejsem nějaký „alergik“ na polské výrobky, jakože bych slyšela polské výrobky a měla osypky, ale ze sortimentu kosmetiky bych si nic nekoupila. Nevím, ale když už něco rozjet, tak bych nevolila to, co už jen původem výrobku, mnoho žen odmítne.
Nemyslim si ze by Polske vyrobky nutne znamenali sunt, povetsinou jsou to jen vyrobky vyrabene pro cechy ne jejich vyrobky pro jejich potrebu a vyvoz do jinych zemi…Takze za me klidne, ja to tak neberu.
Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém ![]()
Moc bych nevypichovala, ze to je polske, protoze to je casto brano jako synonymum pro sunt, ale lidi stejne polsky vyrobky kupuji furt, kdyz jsou levny nebo v akci
. Nicmene ja bych si to urcite nekoupila, ale asi nejsem ani cilova skupina.
@kitty77 píše:
Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém
Souhlasím, akorát se zeptám, ty jsi polskou kosmetiku zkoušela?
@roksy25 Ano. Ziaja - to se prodává i u nás a pak jsem měla ještě laky na nehty značky Inglot.
@roksy25 Já třeba zbožňuju Inglot, dá se sehnat i u nás, v Praze mají vlastní butik a mají ho i v Douglasu. Akorát že tu stojí dvojnásobek toho co v Polsku.
@kitty77 píše:
Bohužel kvůli médiím je pověst polských výrobků špatná, ale kvalitativně jsou velmi dobré o čemž svědčí také fakt, že všichni přihraniční obyvatelé stále jezdí na nákupy do Polska na polské výrobky, protože jsou levnější a lepší. Ať už se jedná o kočárky Xlander nebo Takko, oblečení, hlavně pánské obleky…ty v Polsku koupíte za pár šupů a v Ostravě stejný oblek s přirážkou 10 000 Kč. Kosmetika je také samozřejmě skvělá. Mě je jen líto lidí, kteří aniž by cokoliv z Polska měli se nechají takto ovlivnit médii, ale co už, jejich problém
Nenavazejte se do me rodne zeme. Co je z Polska je hned spatne?
co je to za vymysli, nechapu
Já jsem Klidne pro.
hlavně, že jezdíte do Kudowy ![]()
@kitty77 píše:
Moje slova ![]()
@Zireael @kitty77 A zeptám se, máte pleť problematickou, nebo normální bez problémů? Máte s takovými polskými výrobky zkušenosti? Nebo jste typ, co snese vše, bez problémů?
@KackaDoup však proti Vám nic nepisu, ale namichly me nektere názory
hlavně že ČR má kvalitní výrobky ![]()