Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No my nemáme hlídání a jinak nemám s kým. Já si to ale letos nejspíš ještě vynahradím.
@kathystar píše:
No my nemáme hlídání a jinak nemám s kým. Já si to ale letos nejspíš ještě vynahradím.
jooo..taky je to par let, co jsem se bavila
…
@Maartina7 píše:
Přiznávám…já u toho ponocování krapet popíjím…
se mas…nebo spis nemas…co se deje, ze to zapijis?
@1.zizi píše:
se mas…nebo spis nemas…co se deje, ze to zapijis?
nic nezapíjím…jen jsem dnes ve vinotéce narazila na stáčené,,čučo,, z černého rybízu a ono se to hrozně hezky pije - taková rybízová šťávička ![]()
@1.zizi píše:
jooo..taky je to par let, co jsem se bavila…
No já jsem spíš koncertová. Ale už se blíská na lepší časy, v létě na Benátskou noc přijedou HIM
. A určitě se ještě letos nějaký koncert poštěstí.
@kathystar píše:
No já jsem spíš koncertová. Ale už se blíská na lepší časy, v létě na Benátskou noc přijedou HIM![]()
. A určitě se ještě letos nějaký koncert poštěstí.
ja si rikam odkud znam tvoji profilovku ![]()
@1.zizi píše:
ja si rikam odkud znam tvoji profilovku
Jo myslíš správně. Ono to chce občas změnit profilovku.
@Maartina7 píše:
nic nezapíjím…jen jsem dnes ve vinotéce narazila na stáčené,,čučo,, z černého rybízu a ono se to hrozně hezky pije - taková rybízová šťávička
@1.zizi píše:
no a protože můj zítřejší dopolední plán je doprovodit dítka do školy a do školky a potom koukání na olympiádu, tak si to,,čůčo,, klidně dám ![]()
@kathystar píše:
@Maartina7 Každý si zaslouží občas pohodičku
taky si myslím
…tu výpravu do školních zařízení udělat musím, ale pak se uvidí, jestli trošku přivřu oko nebo kouknu na hokej ![]()
já jsem typický noční tvor - vydržím do rána a ráda si přispím…a ten můj téměř šestiletej to má po mně - ideálně chodit spát v deset, jedenáct a vstávat v deset - a pak přijde usměvavý, naladěný dítko… už pár let říkáme, že z něj bude ideální barman ![]()
@Maartina7 píše:
taky si myslím…tu výpravu do školních zařízení udělat musím, ale pak se uvidí, jestli trošku přivřu oko nebo kouknu na hokej
já jsem typický noční tvor - vydržím do rána a ráda si přispím…a ten můj téměř šestiletej to má po mně - ideálně chodit spát v deset, jedenáct a vstávat v deset - a pak přijde usměvavý, naladěný dítko… už pár let říkáme, že z něj bude ideální barman
To mu závidím. Já mám teď co dělat, abych to za tím barem do rána nezalomila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat