Dresscode na Úřadu práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@luccifera Obávám se, že nechcete pochopit toto téma diskuze. Jen blbec by nevěděl, že je rozdíl mít kontrolní den na úřadu nebo v terénu. Tam je snad jasné, že přizpůsobí své oblečení daným podmínkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka můžeš prosím odpovědět, jak poznas, že úřednice přišla do práce s batohem a ne kabelkou?
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
@Sojkka můžeš prosím odpovědět, jak poznas, že úřednice přišla do práce s batohem a ne kabelkou?
Jde jí to poznat na očích…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka Tak snad se tu celou dobu bavíme o tom, co je kam vhodné. Chcete mi říct, že chodíte do práce v sukni a helence s tím, že na zádech máte batoh? Já psala o batohu jako doplňku, který spolu s mikinou či sport. kalhotama patří do kategorie turistika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
@lucenka Tak snad se tu celou dobu bavíme o tom, co je kam vhodné. Chcete mi říct, že chodíte do práce v sukni a helence s tím, že na zádech máte batoh? Já psala o batohu jako doplňku, který spolu s mikinou či sport. kalhotama patří do kategorie turistika.
Tak pises, že batoh je zavazadlo na turistiku. Ale pořád nechápu, coze ti vadí na tom, když úřednice přijde do práce s batohem. Ten totiž při kontaktu s ní, nevidíš.
- Citovat
- Upravit
@Sojkka No, představ si, že jsou lidi, co chodí do práce v kalhotech a s batohem a tam se do halenky a sukně převléknou, pokud mají takovou činnost, že je to potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 píše:
Jde jí to poznat na očích…![]()
To bych někdy měla vyzkoušet v praxi… začnu se kolegů ptát, jestli mám v kanceláři batoh nebo kabelku
![]()
- Citovat
- Upravit
@Sojkka A jinak tedy, když už jsme u toho, tak batoh je zavazadlo pro zdravá záda… na rozdíl od všech kabalek a dalšího jednostranného bordelu. A že se používá při turistice je celkem logické, málokdo si chce sportovní činností svá záda ničit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, koukám, že se to tady nějak zvrhlo. Jako ostatně vždy.
Každopádně je to zcela zbytečné. Pokud není na pracovišti povinnost nosit určitý typ oděvu, tak je zcela věc člověka, co si na sebe oblékne. Pokud vím, na pracáku příspěvek na ošacení nedostávají, takže rozumím tomu, že žena, která tam pracuje a upřednostňuje sportovní oblečení, nebude utrácet z toho mála, co tam vydělá, za elegantní hadry, když je jindy nevyužije. Je to každého věc. A jsem si jistá, že žádná z nich nechodí špinavá či neupravená jen proto, že má na sobě triko a džíny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka I úřednice vyřizují pochůzky, ktré nemusí být vždy za účelem obeznámení se s vrty. A nemluvím o konkrétnostech typu batoh, lodičky, podpatky, silonky, sukně, džíny, ale určité úrovni oblékání jako úcty k té práci, ke klientovi.. že ani jedno není opruz ![]()
@lucenka píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Na začátku této stránky… přizpůsobí oblečení daným podmínkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena píše:
@lucenka I úřednice vyřizují pochůzky, ktré nemusí být vždy za účelem obeznámení se s vrty. A nemluvím o konkrétnostech typu batoh, lodičky, podpatky, silonky, sukně, džíny, ale určité úrovni oblékání jako úcty k té práci, ke klientovi.. že ani jedno není opruz
Ne každý úředník má pochůzky mimo svou pracovní budovu. A na schůzky v rámci budovy mě nikdy nenapadlo tahat kabelku, ani jsem to u nikoho neviděla
a takhle to bude mít většina zaměstnanců úřadů.
- Citovat
- Upravit