Dresscode na Úřadu práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tož kdo chce, ten toho najde na netu hafo.. rady, fota, obrázky, odkazy.. což tedy znamená, že to asik řeší spousta lidí..
Nic si z toho nedělej, já tu na Emiminu také někdy nechápu
@Ice79 píše:Vše je v očích pozorovatele (nebo v úhlu pohledu.. se také říká)
Přesně tak.Nechápu některé ženské tady.
A když tak nad tím přemýšlím, tak mám třeba kamarádku, která triku říká halenka. Tak jestli nakonec nemyslíme všechny to samé.
Mě, když se řekne halenka, naskočí mi před očima bílý děs s volánem a k tomu sukně, hotový kompletek z 80. let či kdy to frčelo. A ono taky vypadá jinak v triku a džínách 25letá holka a 50letá ženská. A podotýkám, že mám na mysli slušné triko a slušné džíny!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsou i ženské v 60, které vypadají lépe v tom triku a džínách než sukni… ono je to taky dost o tom, jak se v tom kdo cítí a jak v tom umí „chodit“. Když se v tom někdo blbě cítí, tak povětšinou v tom i blbě vypadá, přestože mu to konfekčně sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas píše:
@Ice79 tak slovo halenka je taky strašná, ale já si pod tím představuju všechno co neni vyloženě sportovní- na sport a nebo plandací tričko na legíny..
Otevři si třeba Bonprix a tam halenek a tunik je dosttakže nemyslím zrovna bílou s volány
Ale ono je fakt řešit 20 slečnu a 55 pani.. to je jasné, že ten styl je jiný…
Aha. Tak někdy mrknu.
Já používám termíny triko a elegantní triko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena píše:
@Ice79
Hele, nechci se tě dotknout, ale být tebou, tak raději než na dresscodu zapracuji na češtině.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Češtinu miluju, já si s ní hraju..
Myslím, že chyb gramatických vcelku nečiním ![]()
@Ice79 píše:
Hele, nechci se tě dotknout, ale být tebou, tak raději než na dresscodu zapracuji na češtině.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena píše: Češtinu miluju, já si s ní hraju..![]()
Myslím, že chyb gramatických vcelku nečiním
@Ice79
Aha. To je samé tož, asik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 píše:
Aha. To je samé tož, asik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 souhlasím.. já mám tetu co bude mít 54 let.. Kdo ji nezná, myslí si, že jí je tak 40 let, má 50 kg a nosí tenisky uplé černé kalhoty - a bílé tričko do práce- tenisky spíš elegantního střihu..nebo baleriny
Kdybych měla narovinu říct, tak takto bych v jejich letech chtěla vypadat já.. Mladší, štíhlá, aluší ji to, nemusí se extra malovat.. a působí upraveně
Nikdy nenosila žádné kostýmky atd..
je sekretářka u právniká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné co by mi přišlo divné a to napíšu narovinu, by bylo, kdybych přišla na UP a třeba tam seděla pani- třeba 30 let, a měla tričko Minnie což občas vidím, že dospělé slečny, maminky, někdy propadnou této postavičce a nebojiné kreslené.. ![]()
ALe jak jsem psala, vyřidím a jdu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena Mluvím o práci se sociálně slabými lidmi na HN či na ÚP, kteří většinou nemají ani na nájem, takže srovnávat to s prodavačkou či prodejcem krémů, případně pracovnicí v bance je dost mimo.Je to prostě dáno lety praxe a asi i tím co ty pracovnice v té dané oblasti preferují, ale prostě to nezavrhuji, protože vím, že určité oblečení je pro určitou cílovou skupinu na ÚP vč. HN jako červený hadr na býka. To je totéž jako kdyby na charitě byla dáma v kostýmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka
Božínku dámy vy jste se rozjely
Já nevím já jsem asi postižená ještě z Uni, ze které jsem vyšla nedávno, že mě fakt nenapadlo, že na UP se chodí v riflích a mikinách a že to je normální ![]()
- Citovat
- Upravit
@Adull Já tak nějak tuším, co tato práce obnáší, vykonává ji osoba nějakým způsobem mně blízká. Ona nechodí do práce nijak nákladně oblékaná - kalhoty/sukně, halenka/triko/košile, sako.. takto chodí běžně oblékaná „venku“
nenosí leginy/kraťasy. Vypadá hezky, upraveně, barevně sladěně, oblečení běžně cenově dostupné, žádné kostýmky, ale dresscode dle mého splňuje. Je pravda, že navíc má vkus pro barvy a vypadá to na ní dobře ![]()
@Adull píše:
@Magdaleeena Mluvím o práci se sociálně slabými lidmi na HN či na ÚP, kteří většinou nemají ani na nájem, takže srovnávat to s prodavačkou či prodejcem krémů, případně pracovnicí v bance je dost mimo.Je to prostě dáno lety praxe a asi i tím co ty pracovnice v té dané oblasti preferují, ale prostě to nezavrhuji, protože vím, že určité oblečení je pro určitou cílovou skupinu na ÚP vč. HN jako červený hadr na býka. To je totéž jako kdyby na charitě byla dáma v kostýmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit