Drobné černé tečky na pize

Anonymní
7.7.19 16:49

Drobne cerne tecky na pize

Dneska jsem nahodne objevila cerne tecicky na pize. Pihu mam na ruce dlouho, tmave hneda, vystoupla, pred necelym rokem jsem byla na koznim, nic mi nenasly, ted jsem objevila toto a jsem z toho trosku nestastna, nezazil nekdo? Samozrejme na kozni pujdu co nejdrive, ale popadl me celkem strach. Ty same cerne tecky jsem objevila i na pize do ktere jsem si nedavno omylem skrabla, muze byt rakovina na dvouch pihach zaroven? Dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3171
7.7.19 17:25

Myslím, že se tu hlavně dozvíte, že si máte zajít na kožní ;)
I já jsem toho názoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11823
7.7.19 18:07

Zajít na kožní. Máme to v rodině také a u většiny takových znamínek stačí sledovat v čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 18:16

@Evkad da se nejak poznat vcas kdy je to spatne? Mam s tim hned letet ke koznimu nebo pockat?

• Citovat
  • Upravit
11823
7.7.19 18:23

V klidu bych se ke kožnímu objednala. Žádné je to nutné hned, ale ani bych zbytečně pár měsíců nečekala. Máme kožní, která chce vidět vývoj v čase, takže třeba jsem poprvé šla na kontrolu po půl roce a nyní chodím po roce. Dítě má takových znamínek několik plus šíleně moc dalších velkých ale hnědých, chodí po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 18:33

@Evkad u nas je celkem dlouho objednaci lhuta, cca tri ctyri mesice, bez objednani je tak rano vyrazit na 6h, v 7h uz ma narvano a nebere, coz s malym ditetem je pro me trosku komplikovane..samozrejme se na to nechci vyprdnout..piha podle me byla drive hneda, ted se tam udelali ty tecky, tak to jeste nemusi nic znamenat? Jsem trochu posera, hned myslim na nejhorsi..

• Citovat
  • Upravit
11823
7.7.19 18:51

Tak se objednej. Také jsem to neřešila hned. Po pár týdnech jsem řekla praktikovi ať se na ni podívá (mám ji na zádech v místě kde pořádně nevidím) a za dalších pár týdnů jsem šla ke kožnímu lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11823
7.7.19 18:56

Na internetu jsou vzory znamínek, která jsou v pořádku a která ne.
A pokud potřebuješ orientačně vědět co nejdříve, tak zkus nějakou placenou internetovou poradnu. Snad to nebude reklama, že v krátké době již podruhé doporučuji ulekare.cz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.7.19 19:11

Co se mi nelíbí nebo už jsem nechte rozskrabla či rozdráždilo, nechávám odstraňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11823
7.7.19 19:15
@pannda píše:
Co se mi nelíbí nebo už jsem nechte rozskrabla či rozdráždilo, nechávám odstraňovat…

No, třeba u naší kožní to tak jednoduché není. Ale minulé (jiné město, kraj) také nechali řezat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 19:18

@Evkad zkusim se nekam podivat. Z toho jednoho se nedivim, to druhe me prekvapilo tam jsem se urco neskrabla, dneska me to upozornila mamka, jinak bych si sama asi nevsimla, ale velikostne stejne. Doporucite mi nejakou stranku? Zkusim zavolat kozarce, ale dlouho se ceka 8o

• Citovat
  • Upravit
4652
7.7.19 19:19

Tak s tím běž na chirurgii, tam vyříznou cokoliv kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11823
7.7.19 19:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 20:10

@Evkad dekuji moc. Podle toho clanku mi neprijde, ze by znamenko bylo rizikove. Koukala jsem ze i moje kozni ma dovcu, to je vazne smula, zastup samozrejme nema 8o podarily se mi obe pihy celkem „pekne“ vyfotit zkusim toho online lekare :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex