Drobné puchýřky na těle?

14090
18.2.12 11:20

Drobné puchýřky na těle?

Ahojky holky, začly se mi dělat drobné puchýřky. Nikdy jsem tohle neviděla, vůbec netuším co by to mohlo být. První se ukázal na ruce pod ramenem a bylo to nejdříve malé červené suché místo které se během 2-3dnů změnilo v puchýřek a po týdnu opět na suché místo. Ted už mám po těle 6 takovích puchýřků už téměř tři týdny, nevíte někdo co by to mohlo být? Nikdy jsem o tomhle nic neslyšela :nevim: děkuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
18.2.12 11:26

napadají mě molusky, má je můj syn a nemůžeme se toho zbavit.. ale je to prý spíš dětská nemoc.. dej sem fotku, to bude asi nejjednodušší říct co by to mohlo být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
18.2.12 11:28

Molusky? To si pamatuju že měla moje sestra v dětství, ale to byly takový drobný bradavičky, který jí vypalovali… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.2.12 11:36
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.2.12 11:41

Ahoj, nebude to ekzém? Nás teď taky trápí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
18.2.12 11:54

Mě to přijde jako impetigo - jsou to takové jakoby puchýřky, které později prasknou, ale je to infekční, takže neléčené se to roznáší po těle (např. ručníkem apod).. Někdo to mívá při rýmě pod nosem podobně jako opar, ale moje dcerka to měla jen tak zničehonic na ručičce, jen jeden puchýřek, asi po 4 dnech další 2, pak po týdnu asi 3 další, dr jí dala antibiotickou mastičku, kdyby nezabrala nebo to bylo hodně, je to na celková ATB… Ale ta mastička to většinou spolehlivě vyhojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.2.12 12:11

Ekzém mívám na prstech, a tohle je něco úplně jiného.. Nesvědí to nepálí, prostě to nijak nevnímám, že to tam je. Jen to divně vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.11.16 15:18

Ahoj holky, znicehonic se mi na rukách (hlavne prsty ale par i na hřbetu ruky) takové červené puchyrky - dost to boli a kdyz se poruší tak z nich teče bezbarvá tekutina. Začalo to dnes ráno a mam pocit ze jich je porad vic. Mam dvouměsíční miminko, tak nejen ze to dost boli, ale bojím se abych ho tim nenakazila. Zkoušela jsem mazat bepanthenem a indulonou - moc příjemný to nebylo.

Nevíte co by to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
10.11.16 15:24

@Mumugirl Na dlanich se mi delaji taky vodove puchyrky, mam to atopicky ekzem, vzdycky to rozedru rucnikem, protoze to silene svedi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
10.11.16 15:35

@Mumugirl a máš to jen na rukách? Mě napadla nemoc nohy, ruce ústa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.11.16 15:57

@Pekoni nene, jen na rukách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.11.16 16:23

Malý měl takhle puchýřky začalo to na rucickach pak to měl i na těle a měl inpektido a jsou na to atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.11.16 16:54
@Mumugirl píše:
Ahoj holky, znicehonic se mi na rukách (hlavne prsty ale par i na hřbetu ruky) takové červené puchyrky - dost to boli a kdyz se poruší tak z nich teče bezbarvá tekutina. Začalo to dnes ráno a mam pocit ze jich je porad vic. Mam dvouměsíční miminko, tak nejen ze to dost boli, ale bojím se abych ho tim nenakazila. Zkoušela jsem mazat bepanthenem a indulonou - moc příjemný to nebylo.Nevíte co by to mohlo byt?

v krku te neboli? a co chodidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.11.16 16:55

@Pudloslava v krku me trochu boli, na chodidlech nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.11.16 06:07
@Mumugirl píše:
@Pudloslava v krku me trochu boli, na chodidlech nic

my jsme ted meli ruka-noha-usta. vetsina lidi mela jen trochu bolest v krku, nekdo trochu pupinky na rukach (hlavne na dlanich) a nikdo na nohach. nikdo nemel horecku. Ony jsou ruzne kmeny a ruzne prubehy. koukni se s baterkou, jestli mas krk cervenej, ony ty puchyrky obvykle hned prasknou a vypada to pak spis jako treba aft, mala eroze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí