Druhé těhotenství a nárok na PPM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Druhe tehotenstvi a narok na PPM
Dobry den, poradil by mi nekdo v me situaci.
Jsem tehotna a porod vychazi na brezen 2014,momentalne jsem na prvni rodicovske, ktera mi konci v lednu 2014 a jsem v zamestnaneckem pomeru se smlouvou na dobu neurcitou.
Zajimalo by me zda budu mit narok na PPM a rodicak s volbou.
Predem dekuji za ochotu, rady, a odpoved.
Hezky den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano. Jak přesně ti to vychází? Jestli nebudeš muset na pár dní nastoupit do práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodicak me konci k 1.1.2014 a porod mi vychazi na posledni tyden v breznu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladylondyn nárok máš určitě ale budeš muset nejdřív nastoupit do práce spíš na neschopenku a to od1.2.2014 a to až do 8-6 týdnu do porodu kdy normálně nastoupíš opět na PPM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ladylondyn ..nástup na mateřskou je 8 týdnů před termínem porodu, tuto lhůtu nestiháš, takže buď nástup do práce na cca. 3 týdny nebo nemocenská
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se, zda má někdo zkušenost s přechodem po rodičovské, na neschopenku (na cca 2 měsíce) a potom na mateřskou?
Smlouvu mám na dobu neurčitou. Rada bych se zeptala, zda vám spis zaměstnavatel/úřad nedoporučil si spíš natáhnout ještě rodičák a plynule tak navázat na následující mateřskou a nebo vám “vysli” vstříc, dali normálně neschopenku a pak opět mateřská?
Děkuji moc ![]()
Anonym - těhotenství ještě neví rodina, čekáme na výsledky vyšetření genetického.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Bohuzel nevim, ale taky me to zajima! tak snad nekdo odpovi☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit