Duac gel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.1.18 11:22

Duac gel

Ahoj, holky. Má některá z vás zkušenost s duac gelem? Používám ho zhruba dva týdny a vidím spis zhoršení, než zlepšení. První tři dny mi opravdu dobře zabral, zmizely mi podkožáky na čele, ale já tam mám ještě jakoby takovou krupičku (malé podkožní boláčky) a když si je natřu, tak mi do rána vylezou, do dvou dnů se vyléčí a zase mi vyleze další. :roll: Používám ho jen na noc, zajímalo by mě, jestli je ještě šance, že by zabral, nebo mám radši zajít za kožní a poradit se s ní, popřípadě o lepším přípravku. :nevim: Jinak ještě by mě zajímalo, jestli jste normálně při léčbě používaly makeup? Děkuji za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7834
21.1.18 13:10

Měla jsem, zabral mi hned, tj. zlepšení hned cca po 3 dnech. Když jsem se k němu pak po čase vrátila, tak už nezabral - stav stejný nebo horší.

Můj ryze soukromý názor (vím, že lékaři nebo příbalové letáky tvrdí něco jiného) je ten, že když to má fungovat, tak to zafunguje skoro hned. Když jsem někdy čekala těch avizovaných několik týdnů na očekávané zlepšení, tak mi spíš div neslezla kůže úplně :-/
(bavím se o lécích, nikoli o homeopatii nebo přírodních doplňcích - tam to určitě může být jinak!)

Ohledně make-up - když se mi jednou pleť zbláznila úplně, tak mi byl doporučen úplný detox, tj. vyřadit úplně všechno, ponechat jen sádlo. Pak jsem postupně přidávala (a ubrala to sádlo :-D ), ale zachovala jsem si už minimalistický přístup v kosmetické péči. (mojí největší chybou bylo, že jsem pořád odmašťovala a na druhé straně zas musela o to víc vyživovat…teď mi stačí pleťová voda a denní krém) Make up si tedy dát můžu, ale rozhodně není možné, abych jen měla denně, to bych zas byla tam, kde před lety. Během léčby je ten make up dost na nic, je to jak posilovat ruku v sádře - prostě nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 14:50

@vulpes Děkuji za zkušenost. Myslíš teda, že bych neměla čekat na zázrak a radsi najít něco, co mi začne zabírat dá se říct hned? Jinak makeup používám denně, bez nej bych proste ven nevyšla s tím, co mám na čele. :roll: Tak ono je to asi jedno k druhému, když léčba tak se vším všudy a ne používat dál makeup a čekat na spásu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 08:57

Diffecine gel vs duac gel

Ahoj vsem,
Popisu trochu mou cituaci a nazor na differine gel a duac gel.

Asi pred rokem a pul jssm zacala mit problemy s mou antikoncepci. Brala jsem ji asi 10 let (stridala je) a najednou jsem mela rpzhazene cele telo. Menstruaci jsem mela 4× do mesice, zacala mi rasit krupicka na spancich. Chtela bych podotknout, ze jsem mela vzdycky plet jako detskou prdelku, nikdy zadne pipinky ani cerne tecky! Gynekolog mi ji okamzite vysadil. Rozhodla jsem se, ze uz mam prasku dost a nechala si dat telisko. A ted to zacalo. Asi po 3 mesicich jak se telo cisti, jsem zacala mit bolave pipinky na obliceji. Porad jsem si je nipala. Myslela jsem si, ze to treba nejak do pul roku prejde a ja budu zase mit oblicej jako miminko. Nestalo se tak. Zacala jsem chodit na kosmetiku, abych si to aspon nejak nechala vycisitit. Problem to nevyresilo, jen se to treba na tyden zatahlo a pak odznova. Vyrazila jsem na kozni. Pani doktorka mi predepsala Differine gel a ze za 3 mesice na kontrolu. Mazala jsem si ho tyden a nemela jsem pocit, ze se to zlepsuje. V te dobe mi moje mamka sehnala jsem znamou Duac gel, ze pry ten mi urcite pomuze. Ted jsem si ho dala podruhe na noc a musim rict, ze opravdu se probudim a mam toho na obliceji aspon o 20% mene! Nemam zadne reakce jako je zarudnuti nebo tak. Upozornuji, ze tyto gely se davaji pouze na noc(vmasiruji do obliceje) a pak se rano umyje poradne oblicej a namazat hydratacnim kremem, ktery neni mastny. Ja mam Biodermu rady Sebium- hydra. Je celkem prijemny. Myslim si, ze ten Duac gel je lepsi a to proto, ze v sobe ma antibiotika. Je to vetsi driak! Uvidim jak to bude vypadat dal a napisu vam sem znovu. :) kdybyste mela nektera nejake dotazy, tak mi muzete urco napsat.

Hezky den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.5.20 15:08

..

Příspěvek upraven 01.10.25 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.20 13:07